Barrejat de rovellons amb botifarra de perol esparrecada

0 vots
Barrejat de rovellons amb botifarra de perol esparrecada

La tardor ens convida a utilitzar els productes dels nostres boscos i dels bons artesans

INGREDIENTS:

  • 1/2 kg Rovellons
  • 1 Ceba
  • Botifarra de perol
  • 2 peces
  • Oli d’oliva, Un raig
  • Sal i pebre

En primer lloc, netejarem els rovellons per treure’ls-hi la terra. Els tallarem a quarts –excepte els més petits, que els podem coure sencers– i els deixem escórrer una estona. En una cassola hi posem una mica d’oli i ho posem a coure. Hi ratllem una ceba mitjana i la deixem rossejar una mica, no massa. Hi afegim els bolets, rectificant-ho amb sal i pebre al gust. En una paella a part, coem un parell de botifarres de perol, que haurem foradat abans, fins que s’esparrequin.


Un cop estiguin una mica cuites, les barrejarem amb els rovellons. Podem afegir-hi un petit raig de vi blanc, és optatiu. Si no tenim prou rovellons –millor si els hem caçat nosaltres mateixos– hi podem afegir algun altre tipus de bolet.