Panaché de verdures

0 vots
Panaché de verdures

INGREDIENTS:

  • 150 g de gambes pelades
  • 3 ous
  • 1 kg de verdures congelades variades
  • 1 ceba
  • 1 pastilla de caldo
  • 1 raig de xerès sec o brandi
  • 1 gotet d'oli
  • sal

1. Es posa la ceba picada en una plata i es fregeix amb oli durant cinc minuts. S'afegeixen les verdures i s'ofeguen juntament amb el licor o el vi i la pastilla de caldo.

 

2. Tapant el recipient amb paper transparent, es fica en el forn microones, a la màxima potència, durant uns 20 minuts –fins que les verdures estiguin tendres.

 

3. Destapades i remenades les verdures, s'hi agreguen les gambes i els ous batuts, i es tornen a ficar en el microones durant 15 minuts més. Se serveix de seguida.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...