Receptes

Fesols negres a la cubana
Una de les receptes més populars a Cuba (frijoles negros) i a les Antilles
VEURE FITXA
Fetuccini a la bolonyesa
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els fetuccini es couen en abundant aigua salada bullent durant 10 minuts. Una vegada cuits, s'escorren i es disposen en la plata de [..]
VEURE FITXA
Fetuccini a la bolonyesa
Els fetuccini es couen en abundant aigua salada bullint durant 10 minuts. Un cop cuits, s'escorren i es disposen en la plata de servir. En una cassola amb oli s'ofega [..]
VEURE FITXA
Fideuada
INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES Es pelen les gambes i se'n reserven les clofolles. La sípia o els calamars i el rap es netegen. En aigua abundant amb sal es couen durant [..]
VEURE FITXA
Figatells
Es diu que tenen origen grec. A Catalunya se’n fan, si bé són característics del País Valencià.
VEURE FITXA
Filet cobert de pasta de full
Una recepta original i saborosa que pots deixar a punt i menjar-després
VEURE FITXA
Filet de porc amb bolets
INGREDIENTS PER A 5 O 6 PERSONES Els bolets –ben nets– es reserven en una cassola. En un morter aixefeu els alls, les galetes, una branca de julivert, sal i pebre, i lligueu-ho [..]
VEURE FITXA
Filets de porc farcits de nous i formatge
INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES S'obren els filets al llarg sense separar completament les dues meitats –com si fossin llibres. Amb una forquilla es desfà el formatge [..]
VEURE FITXA
Filets de roger amb praliné de picada i nyoqui del suquet
Preparem el brou amb el peix, amb els caps i les espines, (ja que els filets de roger els utilitzarem per al plat), una ceba i la fulla de llorer. En una cassola ampla, sofregim [..]
VEURE FITXA
Filloas
Així es prepara: Batem els ous amb la llet, l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a poc a poc la farina, remenant bé perquè vagi espessint i no apareguin grumolls. Deixem [..]
VEURE FITXA
Flam d'ou
Amb les tres cullerades de sucre i una mica d'aigua es prepara un caramel i es caramel · litza molt bé un motlle per a flam. La llet es barreja amb els ous i el sucre. Es [..]
VEURE FITXA
Flam de llimona i maduixes
Es ratlla una llimona i es bat amb el iogurt i el formatge fresc fins a aconseguir una crema molt fina, que es reserva a temperatura ambient. L'altre llimona s'esprem i, [..]
VEURE FITXA
Foie del bages amb pera caramel·litzada i anous
L’hem anomenat foie del Bages perquè aquesta albergínia tan pròpia de la Catalunya central ens recorda el foie gras
VEURE FITXA
Foie gras de porc
El fetge i la cansalada es trossegen en la picadora i després es passen per un passapuré per aconseguir una crema, que s'amaneix amb sal, pebre i ratlladura de nou moscada en [..]
VEURE FITXA
Foie gras «micuit» sobre carpaccio de mango i melmelada de ceba
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria Alt Empordà
VEURE FITXA
Fondue de formatge blau de cabra ecològic de Sant Vicenç amb vi picapoll, tomàquets cirerols i torrada
Receptes amb tomàquet i productes del Bages
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...