Receptes

Corona de pasta choux amb fruites de primavera
Mestre Tomeu Esteva ens explica com fer aquestes postres
VEURE FITXA
Costelles de porc empanades
INGREDIENTSPER A 6 PERSONES Les costelles es netegen i s'aixafen una mica. A continuació, s'amaneixen amb sal, all picat i el suc de la llimona, i es reserven [..]
VEURE FITXA
Costelles de Saxònia amb puré i pomes
INGREDIENTSPER A 4 PERSONES Poseu les costelles en una plata de forn, col·loqueu-hi sobre cadascuna una rodanxa de poma pelada –sense llavors– i es regueu-les amb [..]
VEURE FITXA
Costelles de vedella amb all i oli
Una recepta fàcil i saborosa que aporta les proteïnes necessàries per al dia a dia
VEURE FITXA
Costelles i mitjanes d'agulla de bou a la moda
La carn s'enllarda amb la cansalada tallada en tires fines, es lliga fort amb un fil blanc perquè no perdi la forma, s'amaneix amb sal i s'ofega en una cassola amb oli [..]
VEURE FITXA
Crema: del dolç al salat
La paraula crema, en gastronomia, es pot referir a un puré una mica líquid o a una sopa espessa –terme procedent del francès crème–. Així tenim la crema de pollastre, la de caça, [..]
VEURE FITXA
Creps i Crespells
En català s’ha adoptat la paraula crep, procedent del francès crêpe. Si fos una llengua forta, segurament hauríem mantigut l’autòcton crespell (i la variant crispell), mot encara [..]
VEURE FITXA
Cruixent de festucs, torró i gelat de pera
Una recepta original i fàcil de realitzar, perfecta per a l'estiu
VEURE FITXA
Cupcake de xocolata
Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria
VEURE FITXA
Cupcakes d'Oreo
Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria
VEURE FITXA
Déntol a l'estil mediterrani
INGREDIENTS PER A 8 PERSONES Una vegada descamat, net i rentat, el déntol –que es deixa sencer– s'amaneix amb all, julivert i sal, i es reserva. En una plata de forn o en [..]
VEURE FITXA
Dorada a les fines herbes
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Es barreja mig got gran d'oli, el vi de xerès, el suc de la mitja llimona i una mica de sal i pebre, i es deixa reposar diverses hores. [..]
VEURE FITXA
El pollastre ´enrossit´ al microones
Una manera ràpida de preparar el pollastre farcit típic de les festes
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...