Receptes

Carxofes farcides de gambes
Es treuen les fulles més dures de les carxofes, se'ls tallen les tiges i les puntes de les fulles i es buiden els cors; després, es ruixen amb suc de llimona i es couen en aigua [..]
VEURE FITXA
Casadielles
Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega [..]
VEURE FITXA
Charlota de poma
Les pomes, pelades i trossejades, es couen a foc lent amb la mantega i 100 grams de sucre. Les fulles de cua de peix es renten i es deixen en remull en un recipient amb aigua tèbia. Mentrestant, [..]
VEURE FITXA
Charlota de xocolats i whisky
12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.
VEURE FITXA
Charlota exòtica
El bescuit es trosseja en quadrats d'uns dos centímetres i mig, es col · loca sobre una font gran i es remulla amb el suc de la pinya. A part, en un bol amb una mica de llet [..]
VEURE FITXA
Cloïsses a la marinera
Es posa al foc la paella amb l'oli i els alls a trossos. Quan comencen a daurar-se si afegeix la farina i es fregeix una mica. S'incorporen les cloïsses i el vi i es deixa [..]
VEURE FITXA
Coca de formatges
Traducción de texto o de páginas web La ceba es talla molt fina i es pocha en una paella amb una mica d'oli. El pa de xapata es talla a rodanxes [..]
VEURE FITXA
Coca de Sant Joan
Elaboració 1. Escalfem la llet al microones perquè sigui tèbia (de32 a 38ºC). 2. Triem un bol gros i hi aboquem els 65 g de farina. Desfem el llevat amb els dits i el barregem [..]
VEURE FITXA
Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat
Una proposta del Restaurant de l'Hotel Duran de Figueres, Cuina del Vent
VEURE FITXA
Cocarrois
El farciment d’espinacs, panses i pinyons característic dels cocarrois balears ja el trobem en els receptaris medievals, i apareix en altres països mediterranis tot i que la preparació [..]
VEURE FITXA
Còctel de formatges asturians amb cecina i oli de tòfona
Els formatges asturians ofereixen, en conjunt, una enorme varietat de sabors, aromes i textures.
VEURE FITXA
Congre a l'estil de Tarragona
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 1. El congre –de la part oberta– es talla en trossos i es col·loca en un recipient, es ruixa amb el suc d'una llimona i un [..]
VEURE FITXA
Copes de xocolata
En un bol de vidre es posa mig got d'aigua, el sucre i unes gotes de suc de llimona i s'introdueix en el forn microones al 100% de potència durant tres minuts. Transcorregut [..]
VEURE FITXA
Corball amb suc
- Poseu una cassola al foc amb l’oli. Tireu-hi la ceba, pelada i trinxada, els grans d’all, tallats, i el tomàquet, així com el julivert. Elaboreu el sofregit, que aclarireu amb [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...