Receptes

Barrejat de rovellons amb botifarra de perol esparrecada
La tardor ens convida a utilitzar els productes dels nostres boscos i dels bons artesans
VEURE FITXA
Batut de cafè
El cafè, un dels plaers de la vida, es pot preparar de mil maneres. Aquí en tens una que segur que t'agrada
VEURE FITXA
Bavaresa de mel de lavanda
Escalfarem la llet i la nata fins portar-la a 50 º. Afegir en aquest moment els rovells barrejades amb un terç de la mel. Temperar a 32 º per poder pujar fins a 82 º. Unim [..]
VEURE FITXA
Bavaresa de torró amb salsa de xocolata
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Bescuit de xocolata i nous
Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres
VEURE FITXA
Bescuit glacé amb salsa de xocolata
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Bledes amb gambes
Les fulles de bleda es renten, tallant les tiges de manera que només quedin uns 10 centímetres de la penca -part blanca de la tija-. Es posen senceres en un recipient amb aigua i [..]
VEURE FITXA
Bledes amb mongetes de l’ull negre
Les bledes són una verdura força popular arreu de la Mediterrània. Es poden combinar amb mongetes i altres llegums amb un resultat excel·lent. Tal com es fa a Catalunya... o a Grècia, d’on és aquesta recepta, i que l’amic Mimi, de Creta, feia a casa seva, i em va dir que era molt típica de les Cíclades –i que podria ser perfectament catalana. En grec s’anomena Mavromatika me séskulo.
VEURE FITXA
Bloody Mary de tomàquet i síndria
Rentar el tomàquet i la síndria amb la pell (ambdós en la mateixa proporció) i passar-los per la liquadora. Amaniu al gust amb pebre, tabasco, sal i api. Servir decorat amb un trosset [..]
VEURE FITXA
Bolets a la brasa
Aquesta recepta, molt ràpida en la seva elaboració, constitueix un exquisit aperitiu.
VEURE FITXA
Bolets amb mantega i all
Per a dues persones: Els bolets es netegen bé, es tallen les seves tiges i es piquen. Els barrets es reserven per emplenar-los després. En un recipient posat sobre el [..]
VEURE FITXA
Bolets dessecats
Algunes espècies de bolets intensifiquen la seva aroma en assecar-se, adquirint amb això un alt valor culinari com a espècia, sobretot si s'afegeixen a la carn, a les salses [..]
VEURE FITXA
Bonítol amb tomàquet
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES El bonítol, que ha d'escollir-se de la part central, es talla en rodanxes d'uns dos centímetres de gruix. Net de pell i espines, i [..]
VEURE FITXA
Bonítol en rotllo
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Es neteja el bonítol de pell i espines i es pica molt petit –cosa que pot fer-se en la picadora–, després s'amaneix amb all i julivert [..]
VEURE FITXA
Brandy Alexander
El preparem en coctelera amb abundant gel: 1/4 de nata fresca o crema de llet, 1/4 de crema de cacau i 2/4 de bon brandi. Batem amb dolçor i servim en copa de còctel, ratllant sobre [..]
VEURE FITXA
Braó de porc a l'ast
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els braons es renten, s'assequen bé i es posen en un recipient amb dos litres d'aigua bullent, sal i un polsim de pebre. Després s'hi [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...