Receptes

Arròs d'Egipte
En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona. A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca [..]
VEURE FITXA
Arròs fred amb tonyina
L'arròs es posa en un escorredor i es passa sota un raig d'aigua freda per treure-li la major part del midó. Després, es posa en un recipient apropiat per [..]
VEURE FITXA
Arròs integral ametllat amb pollastre
Es cou el pollastre en abundant aigua i es deixa mig cru i sense condimentar. S'escalfa una cassola amb oli i es fregeixen les cebes picades en rodes, s'afegeix el pollastre [..]
VEURE FITXA
Arròs negre
L’arròs negre tradicional té un color fosc característic a causa d’un sofregit molt accentuat i pacient de la ceba
VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes
Una proposta del xef Lluís Fernández, del restaurant Els Pescadors de Llançà, Cuina del Vent
VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes
Proposta de Lluís Fernández, d’Els Pescadors de Llançà
VEURE FITXA
Aseta amb secret de porc de Palou i tomàquets del Bages
Receptes amb tomàquet i productes del Bages
VEURE FITXA
Bacallà a la catalana
Temps de cocció: 10 minuts Es posa l'olla al foc amb un raig d'oli i la ceba picada fina, i es deixa ofegar fins que agafi color; s'incorporen llavors els alls picats, [..]
VEURE FITXA
Bacallà a la moderna
El bacallà, un cop dessalat, es neteja la pell i les espines, s'arrebossa lleugerament en farinai un ou batut i es fregeix abundantment en oli bullent. Els trossos, ja fregits, [..]
VEURE FITXA
Bacallà amb pebrot i tomata
Recepta del Restaurant Can Jeroni de Figueres. Cuina del Vent
VEURE FITXA
Bacallà amb pomes
Els trossos de bacallà, un cop dessalats, se secan amb un drap, i s'arrebossa en farina i es fregeixen en oli bullent. Ja daurats, es reserven. Les panses es remullen en aigua [..]
VEURE FITXA
Baguet de formatge i pollastre
Gaudeix de la primavera amb aquesta recepta perfecta per anar de pícnic
VEURE FITXA
Banderilles de pernil
Es tallen els alls a la meitat i es freguen amb ells les llesques de pa (pot ser pa normal o de motlle), ruixant després amb un raig d'oli. Els tomàquets es piquen a trossets [..]
VEURE FITXA
Barquetes d'alvocats
Els alvocats, ben rentats, es tallen longitudinalment en dos trossos. Es buiden de polpa, deixant un centímetre sense treure. La polpa es ruixa i pica amb suc de llimona perquè no [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Bad Bunny i Rosalía revolucionen el programa estatunidenc «Saturday Night Live» cantant en espanyol
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...