Receptes

Royal Muscovado amb raïm i cremós de xixona

Royal Muscovado amb raïm i cremós de xixona

Unes postres originals per servir un dia de gala

VEURE FITXA
Skoleboller

Skoleboller

Brioixos noruecs farcits de crema

VEURE FITXA
Sobert de kiwi

Sobert de kiwi

Un sorbet tropical

VEURE FITXA
Sopa de cireres amb gambes, formatge i gingebre

Sopa de cireres amb gambes, formatge i gingebre

Una proposta de l'Hotel-restaurant Empòrium de Castelló d'Empúries, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Sorbet de llimona al kirsch

Sorbet de llimona al kirsch

En un pot es bull un litre d'aigua amb el sucre per fer un almívar que, un cop estigui al punt, es deixa refredar. Després s'afegeix el suc de les llimones i les seves peles, [..]

VEURE FITXA
Sorbet de maduixes

Sorbet de maduixes

Rentar els maduixots, retirar el cabito i les fulles verdes, tallar i posar a la trituradora, afegir el sucre, el suc de llimona, el cointreau; treballar fins barrejar bé. Retirar [..]

VEURE FITXA
Sorbet de mango

Sorbet de mango

Es munta la nata i s'incorpora a poc a poc el sucre glas, el suc de llima i el licor d'herbes; després, es reserva a la nevera. En un pot es prepara un almívar amb el sucre [..]

VEURE FITXA
Suflé coulant de mató amb mel i gelat de farigola

Suflé coulant de mató amb mel i gelat de farigola

Una proposta de Joan Calsina, xef del restaurant El Vaixell de Llançà, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Taronges imperials

Taronges imperials

Es baten els ous i es barregen amb quatre cullerades soperes de sucre, la pell ratllada de la taronja, quatre cullerades soperes del seu suc i un rajolí d'oli. S'uneix [..]

VEURE FITXA
Tartaleta fina de poma

Tartaleta fina de poma

La poma es pela, es talla en làmines molt fines i es posa en un bol amb unes gotes de llimona, el brandi i un rajolí d'aigua. La massa de pasta de full s'estén amb el corró [..]

VEURE FITXA
Tiramisú

Tiramisú

El primer que cal fer és el farciment, doncs bé agafem un bol i fem fora, el formatge, la nata i el sucre, el muntar tot molt bé. Després en un altre bol posem 1/2 l. d'aigua, [..]

VEURE FITXA
Torró de crema

Torró de crema

El postre tradicional de Nadal,també fet per tu

VEURE FITXA
Tortell de Reis

Tortell de Reis

Preparació (per a 4 persones): La vigília s'elabora la massa -també pot ser congelada-. Per això es tamisa la farina sobre la taula donant-li forma de volcà, en el centre [..]

VEURE FITXA
Truita amb caramel

Truita amb caramel

Aprèn com elaborar aquestes delicioses postres

VEURE FITXA
«Sabayon» de figues coll de dama al moscatell

«Sabayon» de figues coll de dama al moscatell

Una proposta del restaurant El Molí de Pont de Molins, Cuina del Vent

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4