Receptes

Royal Muscovado amb raïm i cremós de xixona
Unes postres originals per servir un dia de gala
VEURE FITXA
Sopa de cireres amb gambes, formatge i gingebre
Una proposta de l'Hotel-restaurant Empòrium de Castelló d'Empúries, Cuina del Vent
VEURE FITXA
Sorbet de llimona al kirsch
En un pot es bull un litre d'aigua amb el sucre per fer un almívar que, un cop estigui al punt, es deixa refredar. Després s'afegeix el suc de les llimones i les seves peles, [..]
VEURE FITXA
Sorbet de maduixes
Rentar els maduixots, retirar el cabito i les fulles verdes, tallar i posar a la trituradora, afegir el sucre, el suc de llimona, el cointreau; treballar fins barrejar bé. Retirar [..]
VEURE FITXA
Sorbet de mango
Es munta la nata i s'incorpora a poc a poc el sucre glas, el suc de llima i el licor d'herbes; després, es reserva a la nevera. En un pot es prepara un almívar amb el sucre [..]
VEURE FITXA
Suflé coulant de mató amb mel i gelat de farigola
Una proposta de Joan Calsina, xef del restaurant El Vaixell de Llançà, Cuina del Vent
VEURE FITXA
Taronges imperials
Es baten els ous i es barregen amb quatre cullerades soperes de sucre, la pell ratllada de la taronja, quatre cullerades soperes del seu suc i un rajolí d'oli. S'uneix [..]
VEURE FITXA
Tartaleta fina de poma
La poma es pela, es talla en làmines molt fines i es posa en un bol amb unes gotes de llimona, el brandi i un rajolí d'aigua. La massa de pasta de full s'estén amb el corró [..]
VEURE FITXA
Tiramisú
El primer que cal fer és el farciment, doncs bé agafem un bol i fem fora, el formatge, la nata i el sucre, el muntar tot molt bé. Després en un altre bol posem 1/2 l. d'aigua, [..]
VEURE FITXA
Tortell de Reis
Preparació (per a 4 persones): La vigília s'elabora la massa -també pot ser congelada-. Per això es tamisa la farina sobre la taula donant-li forma de volcà, en el centre [..]
VEURE FITXA
«Sabayon» de figues coll de dama al moscatell
Una proposta del restaurant El Molí de Pont de Molins, Cuina del Vent
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...