Receptes

Crespells

Crespells

Plat típic de Setmana Santa

VEURE FITXA
Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

Una recepta original i fàcil de realitzar, perfecta per a l'estiu

VEURE FITXA
Cupcake de xocolata

Cupcake de xocolata

Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria

VEURE FITXA
Cupcakes d'Oreo

Cupcakes d'Oreo

Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria

VEURE FITXA
Falm de préssec

Falm de préssec

Acaramelar bé un motlle per a flam. Escórrer els préssecs de l'almívar i batre'ls amb la nata, els ous, la farina i el sucre a la batedora i fer en el motlle caramel · litzat. [..]

VEURE FITXA
Filloas

Filloas

Així es prepara: Batem els ous amb la llet, l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a poc a poc la farina, remenant bé perquè vagi espessint i no apareguin grumolls. Deixem [..]

VEURE FITXA
Flam d'ou

Flam d'ou

Amb les tres cullerades de sucre i una mica d'aigua es prepara un caramel i es caramel · litza molt bé un motlle per a flam. La llet es barreja amb els ous i el sucre. Es [..]

VEURE FITXA
Flam de llimona i maduixes

Flam de llimona i maduixes

Es ratlla una llimona i es bat amb el iogurt i el formatge fresc fins a aconseguir una crema molt fina, que es reserva a temperatura ambient. L'altre llimona s'esprem i, [..]

VEURE FITXA
Flaó

Flaó

Uns dolços molt antics que es fan arreu dels Països Catalans

VEURE FITXA
Gelat de llet

Gelat de llet

La llet es cou amb la branca de canyella i els claus durant 10 minuts, després, es cola i se li afegeix la llet evaporada, la vainilla, la llet condensada i el sucre-al gust-, remeneu-ho.   La [..]

VEURE FITXA
Gelat de llet merengada

Gelat de llet merengada

En una cassola es posa la llet, sucre i l'escorça de llimona (només la part groga), es col · loca al foc i, remenant amb espàtula de fusta, es deixa bullir un parell de minuts, [..]

VEURE FITXA
Gelat de taronja

Gelat de taronja

El suc de taronja s'obtindrà de sis taronges. El xarop de 30 graus s'obté amb 250 gr. de sucre per decilitre d'aigua, i es cou fins obtenir els tres decilitres necessaris. Es [..]

VEURE FITXA
Granissat de maduixa

Granissat de maduixa

Les maduixes es renten, es trossegen, es trituren amb la batedora i es reserven a la nevera.   En un pot es tiren dos gots d'aigua, el sucre i la pela de llimona-ben [..]

VEURE FITXA
Llet fregida amb gelat de torró

Llet fregida amb gelat de torró

La llet fregida són unes postres d'origen conventual

VEURE FITXA
Llet fregida de carnaval

Llet fregida de carnaval

Així es prepara: En una olla posem a bullir la llet, apartant un got per afegir a la maizena, amb la canyella i l'escorça de les llimones. Quan entri en ebullició apartem la [..]

VEURE FITXA
Llimones farcides

Llimones farcides

Es talla la part superior de les llimones i es buiden amb una cullera, després, es tritura la polpa amb la batedora. Les gemmes dels ous es baten amb la llet condensada i, quan la [..]

VEURE FITXA
Mandarines al licor

Mandarines al licor

Les mandarines, pelades i tallades en dues rodanxes gruixudes cadascuna, es col · loquen sobre una safata i es reserven.   A part, en un bol es posa la mantega, el [..]

VEURE FITXA
Mousse de fruites vermelles

Mousse de fruites vermelles

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Mousse de iogurt amb engrunes de xixona

Mousse de iogurt amb engrunes de xixona

Posem a remullar la fulla de gelatina. Muntem la nata i en reservem un mica per desfer-hi la gelatina.Quan la nata estigui a punt hi afegim el sucre i l’acabem de muntar. Desfem [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4  >