Receptes

Cruixent de festucs, torró i gelat de pera
Una recepta original i fàcil de realitzar, perfecta per a l'estiu
VEURE FITXA
Cupcake de xocolata
Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria
VEURE FITXA
Cupcakes d'Oreo
Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria
VEURE FITXA
Falm de préssec
Acaramelar bé un motlle per a flam. Escórrer els préssecs de l'almívar i batre'ls amb la nata, els ous, la farina i el sucre a la batedora i fer en el motlle caramel · litzat. [..]
VEURE FITXA
Filloas
Així es prepara: Batem els ous amb la llet, l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a poc a poc la farina, remenant bé perquè vagi espessint i no apareguin grumolls. Deixem [..]
VEURE FITXA
Flam d'ou
Amb les tres cullerades de sucre i una mica d'aigua es prepara un caramel i es caramel · litza molt bé un motlle per a flam. La llet es barreja amb els ous i el sucre. Es [..]
VEURE FITXA
Flam de llimona i maduixes
Es ratlla una llimona i es bat amb el iogurt i el formatge fresc fins a aconseguir una crema molt fina, que es reserva a temperatura ambient. L'altre llimona s'esprem i, [..]
VEURE FITXA
Gelat de llet
La llet es cou amb la branca de canyella i els claus durant 10 minuts, després, es cola i se li afegeix la llet evaporada, la vainilla, la llet condensada i el sucre-al gust-, remeneu-ho. La [..]
VEURE FITXA
Gelat de llet merengada
En una cassola es posa la llet, sucre i l'escorça de llimona (només la part groga), es col · loca al foc i, remenant amb espàtula de fusta, es deixa bullir un parell de minuts, [..]
VEURE FITXA
Gelat de taronja
El suc de taronja s'obtindrà de sis taronges. El xarop de 30 graus s'obté amb 250 gr. de sucre per decilitre d'aigua, i es cou fins obtenir els tres decilitres necessaris. Es [..]
VEURE FITXA
Granissat de maduixa
Les maduixes es renten, es trossegen, es trituren amb la batedora i es reserven a la nevera. En un pot es tiren dos gots d'aigua, el sucre i la pela de llimona-ben [..]
VEURE FITXA
Llet fregida de carnaval
Així es prepara: En una olla posem a bullir la llet, apartant un got per afegir a la maizena, amb la canyella i l'escorça de les llimones. Quan entri en ebullició apartem la [..]
VEURE FITXA
Llimones farcides
Es talla la part superior de les llimones i es buiden amb una cullera, després, es tritura la polpa amb la batedora. Les gemmes dels ous es baten amb la llet condensada i, quan la [..]
VEURE FITXA
Mandarines al licor
Les mandarines, pelades i tallades en dues rodanxes gruixudes cadascuna, es col · loquen sobre una safata i es reserven. A part, en un bol es posa la mantega, el [..]
VEURE FITXA
Mousse de iogurt amb engrunes de xixona
Posem a remullar la fulla de gelatina. Muntem la nata i en reservem un mica per desfer-hi la gelatina.Quan la nata estigui a punt hi afegim el sucre i l’acabem de muntar. Desfem [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...