Receptes

Batut de cafè
El cafè, un dels plaers de la vida, es pot preparar de mil maneres. Aquí en tens una que segur que t'agrada
VEURE FITXA
Bavaresa de torró amb salsa de xocolata
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Bescuit de xocolata i nous
Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres
VEURE FITXA
Bescuit glacé amb salsa de xocolata
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Carbayones
Amb els ingredients de la massa es fa una pasta de full. Per al farciment es barreja en una font l'ametlla, el sucre i ratlladura de llimona, després s'agreguen les clares [..]
VEURE FITXA
Casadielles
Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega [..]
VEURE FITXA
Charlota de poma
Les pomes, pelades i trossejades, es couen a foc lent amb la mantega i 100 grams de sucre. Les fulles de cua de peix es renten i es deixen en remull en un recipient amb aigua tèbia. Mentrestant, [..]
VEURE FITXA
Charlota de xocolats i whisky
12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.
VEURE FITXA
Charlota exòtica
El bescuit es trosseja en quadrats d'uns dos centímetres i mig, es col · loca sobre una font gran i es remulla amb el suc de la pinya. A part, en un bol amb una mica de llet [..]
VEURE FITXA
Coca de Sant Joan
Elaboració 1. Escalfem la llet al microones perquè sigui tèbia (de32 a 38ºC). 2. Triem un bol gros i hi aboquem els 65 g de farina. Desfem el llevat amb els dits i el barregem [..]
VEURE FITXA
Cocarrois
El farciment d’espinacs, panses i pinyons característic dels cocarrois balears ja el trobem en els receptaris medievals, i apareix en altres països mediterranis tot i que la preparació [..]
VEURE FITXA
Copes de xocolata
En un bol de vidre es posa mig got d'aigua, el sucre i unes gotes de suc de llimona i s'introdueix en el forn microones al 100% de potència durant tres minuts. Transcorregut [..]
VEURE FITXA
Corona de pasta choux amb fruites de primavera
Mestre Tomeu Esteva ens explica com fer aquestes postres
VEURE FITXA
Creps i Crespells
En català s’ha adoptat la paraula crep, procedent del francès crêpe. Si fos una llengua forta, segurament hauríem mantigut l’autòcton crespell (i la variant crispell), mot encara [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...