Receptes

Macarons de tomàquet

Macarons de tomàquet

Receptes amb tomàquet i productes del Bages

VEURE FITXA
Mini Hamburguesa de Kobe

Mini Hamburguesa de Kobe

Un aperitiu fàcil de preparar, original i molt saborós. Recepta de La Bocca di Bacco

VEURE FITXA
Mossets de reina

Mossets de reina

Es talla el pa de motlle en quadradets i es mulla en llet temperada. En cada porció de pa es col · loca un tall de pernil fina, sobre el pernil s'estén una cullerada de beixamel, [..]

VEURE FITXA
Musclos al vapor

Musclos al vapor

Plat típic de la cuina tradicional gallega. Se solen ruixar amb suc de llimona i s'acompanyen amb un bon vi blanc de la terra (Ribeiro o similar).

VEURE FITXA
Nem

Nem

El nem o nem ram és un deliciós i cruixent farcellet vietnamita farcit i fregit. N’hi ha de vegetarians, de mixtos (bou de mar o cranc i magre de porc) i només de carn. No s’ha de confondre amb el Goi cuôn, o rotllet de primavera, similar al xinès.

VEURE FITXA
Ous al forn amb dauets de foie fresc

Ous al forn amb dauets de foie fresc

Una proposta de Toni Sabas, xef de la Llar del Pagès

VEURE FITXA
Ous amb panets

Ous amb panets

Amb els tomàquets-pelats, trossejats i sense llavors-es prepara una salsa.   Els panets es parteixen per la meitat, se'ls retira la molla formant 6 nius i es banyen [..]

VEURE FITXA
Ous cuits especials de Halloween

Ous cuits especials de Halloween

Plat fàcil i nutritiu, a més de simpàtic i festiu

VEURE FITXA
Ous escalfats

Ous escalfats

Com preparar aquest deliciós aperitiu

VEURE FITXA
Ous remenats amb tonyina

Ous remenats amb tonyina

Un plat senzill però molt bo

VEURE FITXA
Panets amb caviar

Panets amb caviar

Es tallen els panets per la seva part més ampla i s'unten amb mantega-assaonada amb una mica de sal-a l'interior. Per sobre la mantega s'estén després el caviar. Utilitzant [..]

VEURE FITXA
Paté de bonítol al microones

Paté de bonítol al microones

Per a 8 persones. Tallat el bonítol en quatre filets, es renta i s'asseca bé. En una font ovalada, es posen dues cullerades soperes d'oli, el bonítol i, sobre aquest, la [..]

VEURE FITXA
Paté de pollastre fet al microones

Paté de pollastre fet al microones

Deliciós paté casolà que pots fer en 10 minuts usant el microones.

VEURE FITXA
Pernil serrà amb pebrots vermells marinats i seitons

Pernil serrà amb pebrots vermells marinats i seitons

Elaboració 1. Rostir els pebrots fins que la pell estigui daurada. Col · locar en un recipient cobert durant 20 minuts més o menys per alliberar el vapor d'aigua. 2. [..]

VEURE FITXA
Peus de cabra

Peus de cabra

El peu de cabra ('percebe') es desenvolupa en les roques batudes pel mar obert i la seva captura és especialment perillosa; d'aquí el seu elevat preu. A Galícia es troba, principalment, en els grans penya-segats de l'anomenada "Costa da Morte".

VEURE FITXA
Pinxo de cargols i carxofa amb pernil de Jabugo

Pinxo de cargols i carxofa amb pernil de Jabugo

Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Pinxos d'embotit

Pinxos d'embotit

Cuites i pelades, les patates, es tallen a rodanxes, es col · loquen com a base i es banyen amb maionesa. Sobre cadascuna d'aquestes rodanxes es posa una altra d'embotit, [..]

VEURE FITXA
Pinxos de formatge

Pinxos de formatge

El pa de motlle es talla en trossos de forma geomètrica, quadrats o triangulars. Amb el formatge i el dolç es fa el mateix. Els pinxos es preparen sobre la base de les porcions de [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5  >