Receptes

Carbassons farcits

Carbassons farcits

Els carbassons es farceixen, de forma similar a com es fa amb les albergínies Tingueu en compte, però, que el carbassó sempre és més aigualós que l'albergínia i, per tant, cal tenir-ho present pel que fa als sucs afegits i al temps de cocció a l'hora de preparar la recepta.

VEURE FITXA
Cargols de Boades

Cargols de Boades

Recepta proposada per Jaume Fainé, de Can Fainé (Sant Vicenç de Castellet)

VEURE FITXA
Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Una proposta ràpida per quedar bé

VEURE FITXA
Coca de formatges

Coca de formatges

Traducción de texto o de páginas web La ceba es talla molt fina i es pocha en una paella amb una mica d'oli. El pa de xapata es talla a rodanxes [..]

VEURE FITXA
Còctel de formatges asturians amb cecina i oli de tòfona

Còctel de formatges asturians amb cecina i oli de tòfona

Els formatges asturians ofereixen, en conjunt, una enorme varietat de sabors, aromes i textures.

VEURE FITXA
Crema: del dolç al salat

Crema: del dolç al salat

La paraula crema, en gastronomia, es pot referir a un puré una mica líquid o a una sopa espessa –terme procedent del francès crème–. Així tenim la crema de pollastre, la de caça, [..]

VEURE FITXA
Entremesos de pebrots enrotllats

Entremesos de pebrots enrotllats

1. Es tallen els pebrots a tires d'uns dos centímetres d'ample. Si són del temps, primer cal rostir-los. Per això són més apropiats els pebrots vermells madurs. El procediment [..]

VEURE FITXA
Entrepà de bacó amb pebrots

Entrepà de bacó amb pebrots

Aprèn com elaborar aquest ric entrepà, perfecte per a un bon berenar o sopar

VEURE FITXA
Escaldums

Escaldums

Originàriament era un plat de Mallorca, fet amb menuts, particularment de pollastre (ales, potes, colls, oueres...). Però ara a l’illa sol ser un plat de pollastre amb salsa i patates

VEURE FITXA
Escalivada en tres textures

Escalivada en tres textures

Una proposta de Toni Sabas, xef del restaurant La Llar del Pagès de Capmany

VEURE FITXA
Escalivada tèbia amb crosta d’olivada i cordó d’allioli

Escalivada tèbia amb crosta d’olivada i cordó d’allioli

Un plat de Toni Sabas, xef de la Llar del Pagès

VEURE FITXA
Espinacs amb anxoves i ous durs

Espinacs amb anxoves i ous durs

Aquesta recepta constitueix un excel·lent sopar, i fins un dinar lleuger, ja que combina la verdura amb les proteïnes. És apte per a vegetarians que mengin ous i peix.

VEURE FITXA
Foie del bages amb pera caramel·litzada i anous

Foie del bages amb pera caramel·litzada i anous

L’hem anomenat foie del Bages perquè aquesta albergínia tan pròpia de la Catalunya central ens recorda el foie gras

VEURE FITXA
Gambes a la gavardina

Gambes a la gavardina

Es couen les gambes en aigua bullint amb sal durant uns cinc minuts. Es deixen refredar i es cola el brou. En un recipient es posa la farina, la cullerada de vinagre i una mica de [..]

VEURE FITXA
Gambetes amb acompanyament

Gambetes amb acompanyament

Les gambetes es couen en aigua bullint amb sal durant uns tres minuts. Un cop escorregudes, es pelen unes poques, deixant la resta sense pelar per usar com a adorn del plat. Els [..]

VEURE FITXA
Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Un gaspatxo sense tomàquet però amb hortalisses i maduixa

VEURE FITXA
Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Reina de la hidratació, la síndria també és rica en antioxidants

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5  >