Receptes

Mongetes tendres amb patates

Mongetes tendres amb patates

En una terrina amb oli calent es fregeix una mica de ceba, i abans que s'enrosseixi s'ofeguen les patates picades en trossos no gaire grans. En el morter es pica un gra d'all [..]

VEURE FITXA
Panaché de verdures

Panaché de verdures

1. Es posa la ceba picada en una plata i es fregeix amb oli durant cinc minuts. S'afegeixen les verdures i s'ofeguen juntament amb el licor o el vi i la pastilla de caldo. [..]

VEURE FITXA
Pebrots farcits de bacallà

Pebrots farcits de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES  Es prepara una salsa beixamel espessa amb la llet, la mantega i la farina, i se li afegeix el bacallà dessalat i ben picat. Es deixa coure [..]

VEURE FITXA

Pebrots farcits fàcils

 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Es prepara un remenat amb dos tomàquets fregits i dos ous, fent una pasta que ha de quedar molt espessa. Amb aquesta s'omplen els pebrots [..]

VEURE FITXA
Pebrots fregits

Pebrots fregits

Es rosteixen els pebrots, sense cremar-los, sobre una planxa molt calenta; a continuació es col·loquen en un plat i es tapen amb un drap perquè s'estovin. Quan ja estiguin tous [..]

VEURE FITXA

Pebrots marinats

  INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els pebrots es rosteixen en el forn i després se submergeixen en un recipient amb aigua freda, la qual cosa permetrà pelar-los amb facilitat. [..]

VEURE FITXA

  <  1 2