Receptes

Musclos amb algues marines i soja

Musclos amb algues marines i soja

Aprèn com elaborar aquesta nutritiva recepta

VEURE FITXA
Pasta fullada de marisc

Pasta fullada de marisc

La massa de pasta de full s'estén sobre una superfície llisa i enfarinada fins deixar-la amb un gruix d'1 cm; després, es retalla en tres discs d'uns 26 cm de diàmetre, [..]

VEURE FITXA
Pressé de sardines amb carxofes i prunes

Pressé de sardines amb carxofes i prunes

Una proposta dels alumnes i professors de l’Escola d’Hostaleria de l’Empordà

VEURE FITXA
Rap amb fruits secs i allioli de poma

Rap amb fruits secs i allioli de poma

El punt del rap ha de ser tal que resulti molt sucós. Per llom es pot entendre cadascuna de les dues meitats que formen la cua del peix.

VEURE FITXA
Raviolis de gamba amb oli de tòfona

Raviolis de gamba amb oli de tòfona

Una proposta del xef Toni Sabas, del restaurant La Llar del Pagès de Capmany

VEURE FITXA
Rotlle de bonítol amb olives fregides

Rotlle de bonítol amb olives fregides

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES El bonítol, la cansalada i la ceba es trituren en la picadora fins que quedi tot molt menut. El preparat s'amaneix amb sal, all i julivert [..]

VEURE FITXA
Sardines a la brasa

Sardines a la brasa

Plat típic de la cuina tradicional Gallega. Aquesta recepta és de Mercedes Rodriguez.

VEURE FITXA
Sarsuela de peix i marisc

Sarsuela de peix i marisc

Una recepta del restaurant Can Pelayo de Cadaqués, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Seitons a la cassoleta

Seitons a la cassoleta

Els seitons es netegen bé, traient-los el cap i l'espina central. Després, es col·loquen en una cassola de fang, s'amaneixen amb sal, all i julivert picats i, cobrint-los [..]

VEURE FITXA
Seitons en cassoleta

Seitons en cassoleta

  INGREDIENTS PER A 2 O 3 PERSONES Els seitons es netegen bé, traient-los el cap i l'espina central. Després, es col·loquen en una cassola de fang, s'amaneixen amb [..]

VEURE FITXA
Sopa de lluç

Sopa de lluç

El lluç té un molt baix contingut calòric -unes 75 kcal per cada 100 g- i posseeix altes concentracions de potassi, que és un mineral que ajuda al bon funcionament del cor

VEURE FITXA
Suprema de rap al forn, tomàquets amb xerès i crema lleugera d’alls

Suprema de rap al forn, tomàquets amb xerès i crema lleugera d’alls

Recepta de la cuina del vent, proposta del restaurant l’Oca Pintada.

VEURE FITXA
Suquet de peix

Suquet de peix

Tradicionalment era un senzill guisat elaborat a base dels peixos malmesos

VEURE FITXA
Sushi de brandada amb carbassó marinat

Sushi de brandada amb carbassó marinat

Recepta del restaurant Espai Gastronòmic del Kursaal

VEURE FITXA
Tellines amb salsa

Tellines amb salsa

Recepta tradicional de tellines amb salsa per a 4 persones.

VEURE FITXA
Verats en salsa de tomàquet

Verats en salsa de tomàquet

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Els verats, ben nets, es tallen en trossos, s'amaneixen amb sal i s'arrebossen lleugerament en farina. En una paella amb oli calent [..]

VEURE FITXA
Vieires a la brasa amb ravioli de botifarra negra i fajol

Vieires a la brasa amb ravioli de botifarra negra i fajol

Una proposta de la Rectoria d'Espinavessa, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Vieires flamejades amb rom

Vieires flamejades amb rom

Per obrir la vieira, posarem la closca damunt d’una superfície plana i, amb molta cura, separarem les dues parts tallant el muscle amb  un ganivet adequat. Un cop extreta la [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3