Receptes

Déntol a l'estil mediterrani

Déntol a l'estil mediterrani

INGREDIENTS PER A 8 PERSONES Una vegada descamat, net i rentat, el déntol –que es deixa sencer– s'amaneix amb all, julivert i sal, i es reserva. En una plata de forn o en [..]

VEURE FITXA
Dorada a les fines herbes

Dorada a les fines herbes

 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Es barreja mig got gran d'oli, el vi de xerès, el suc de la mitja llimona i una mica de sal i pebre, i es deixa reposar diverses hores. [..]

VEURE FITXA
Filets de roger amb praliné de picada i nyoqui del suquet

Filets de roger amb praliné de picada i nyoqui del suquet

Preparem el brou amb el peix, amb els caps i les espines, (ja que els filets de roger els utilitzarem per al plat), una ceba i la fulla de llorer. En una cassola ampla, sofregim [..]

VEURE FITXA
Fricandó de rap   amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

Una proposta per fer a casa

VEURE FITXA
Fricandó de rap  amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Gall al forn

Gall al forn

El Gall al forn, a l'estil eivissenc, és un d'aquests plats que a l'illa es menja els diumenges

VEURE FITXA
Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Recepta del Restaurant l'Ou d'Or de Figueres. Cuina del Vent.

VEURE FITXA
Llamàntol amb salsa de verdures

Llamàntol amb salsa de verdures

En una cassola amb una mica d'oli i la meitat de la mantega s'ofega molt lentament la ceba, la pastanaga i el porro-tot picat molt fi-, un trosset d'api, el llorer, una [..]

VEURE FITXA
Llamàntol en dues salses

Llamàntol en dues salses

Traducció de text o de pàgines web El marisc es cou en abundant aigua amb sal -el millor és fer-ho, si és possible, en aigua de mar-. Quan l'aigua comenci a bullir, s'introdueixen [..]

VEURE FITXA
Llenguado al forn

Llenguado al forn

  INGREDIENTS PER A 3 PERSONES Els llenguados es netegen de tripes i cap i es deixen sense pell; se'ls fan dos talls al centre, de dalt a baix, s'aixequen els dos [..]

VEURE FITXA
Llenguado amb mariscos

Llenguado amb mariscos

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Els llenguados, una vegada nets, sense la pell fosca i tallats en filets, s'amaneixen lleugerament amb sal i es reserven. En una cassola amb [..]

VEURE FITXA
Llenguado amb raïm

Llenguado amb raïm

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Els raïms es pelen, se'ls treuen les llavors i  es deixen remullar en el brandi. Mentrestant, es netegen els llenguados, se'ls [..]

VEURE FITXA
Llobarro a la marinera

Llobarro a la marinera

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES El llobarro, sense escates i neta, es talla per diversos llocs i es col·loca en una plata de forn, i es ruixa amb el suc de la llimona i es [..]

VEURE FITXA
Llobarro agredolç

Llobarro agredolç

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES El llobarro, neta, es talla en rodanxes regulars, que se salen amb sal fina. En una plata refractària s'hi posen quatre cullerades d'oli [..]

VEURE FITXA
Llobarro amb cloïsses

Llobarro amb cloïsses

El llobarro, net i tallat a rodanxes o filets, s'assaona amb sal i pebre. Les cloïsses s'obren en aigua bullint amb sal durant un minut.   En una paella amb un raig [..]

VEURE FITXA
Mandonguilles de peix

Mandonguilles de peix

Primer es posa el pà en una tassa amb una mica de llet calent per que s'estovi. Mentrestant, a la cassola amb aigua i sal, es posa el lluç i quan comenci a bullir es deixa coure [..]

VEURE FITXA
Medallons de rap  amb all cremat

Medallons de rap amb all cremat

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Molls embolicats a les fines herbes

Molls embolicats a les fines herbes

Els molls es netegen i s'assaonen amb sal (se'ls pot deixar el cap o no, segons es desitgi). A continuació, es col·loca cada un d'ells sobre un full de paper blanc [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3  >