Receptes

All blanc amb tàrtar d’escamarlans i vieira
Amb els caps i les pinces dels escamarlans fem un brou, sofregint-los amb una mica de ceba, porro i pastanaga, li afegim aigua i sal i el fem bullir durant 20 o 25 minuts, ho colem [..]
VEURE FITXA
Anxoves amb llet condensada
Torrar lleugerament el pa, sucar el pa amb llet condensada, posar a sobre dues anxoves ben escorregudes. Presentació de les anxoves amb llet condensada Tot i anar sobre pa, [..]
VEURE FITXA
Anxoves gratinades
Les anxoves es netegen, es tallen en filets i s'assequen. Els alls es piquen menuts i es majan al morter amb el julivert, també picat, i el pa ratllat. Es greixa una font de [..]
VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes
Proposta de Lluís Fernández, d’Els Pescadors de Llançà
VEURE FITXA
Bacallà a la catalana
Temps de cocció: 10 minuts Es posa l'olla al foc amb un raig d'oli i la ceba picada fina, i es deixa ofegar fins que agafi color; s'incorporen llavors els alls picats, [..]
VEURE FITXA
Bacallà a la moderna
El bacallà, un cop dessalat, es neteja la pell i les espines, s'arrebossa lleugerament en farinai un ou batut i es fregeix abundantment en oli bullent. Els trossos, ja fregits, [..]
VEURE FITXA
Bacallà amb pebrot i tomata
Recepta del Restaurant Can Jeroni de Figueres. Cuina del Vent
VEURE FITXA
Bacallà amb pomes
Els trossos de bacallà, un cop dessalats, se secan amb un drap, i s'arrebossa en farina i es fregeixen en oli bullent. Ja daurats, es reserven. Les panses es remullen en aigua [..]
VEURE FITXA
Bonítol amb tomàquet
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES El bonítol, que ha d'escollir-se de la part central, es talla en rodanxes d'uns dos centímetres de gruix. Net de pell i espines, i [..]
VEURE FITXA
Bonítol en rotllo
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Es neteja el bonítol de pell i espines i es pica molt petit –cosa que pot fer-se en la picadora–, després s'amaneix amb all i julivert [..]
VEURE FITXA
Cloïsses a la marinera
Es posa al foc la paella amb l'oli i els alls a trossos. Quan comencen a daurar-se si afegeix la farina i es fregeix una mica. S'incorporen les cloïsses i el vi i es deixa [..]
VEURE FITXA
Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat
Una proposta del Restaurant de l'Hotel Duran de Figueres, Cuina del Vent
VEURE FITXA
Congre a l'estil de Tarragona
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 1. El congre –de la part oberta– es talla en trossos i es col·loca en un recipient, es ruixa amb el suc d'una llimona i un [..]
VEURE FITXA
Corball amb suc
- Poseu una cassola al foc amb l’oli. Tireu-hi la ceba, pelada i trinxada, els grans d’all, tallats, i el tomàquet, així com el julivert. Elaboreu el sofregit, que aclarireu amb [..]
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...