Receptes

Ànec amb olives
A Catalunya es guisen diversos plats amb olives, normalment verdes: la vedella, el conill, l'ànec. L' ànec amb olives, concretament, l'he vist fer a l'Empordà i al [..]
VEURE FITXA
Ànec amb prunes, pinyons, poma i taronja
Plat clàssic del Penedès, elaborat amb l’ànec mut propi de la comarca.
VEURE FITXA
Anxoves amb llet condensada
Torrar lleugerament el pa, sucar el pa amb llet condensada, posar a sobre dues anxoves ben escorregudes. Presentació de les anxoves amb llet condensada Tot i anar sobre pa, [..]
VEURE FITXA
Anxoves gratinades
Les anxoves es netegen, es tallen en filets i s'assequen. Els alls es piquen menuts i es majan al morter amb el julivert, també picat, i el pa ratllat. Es greixa una font de [..]
VEURE FITXA
Arròs a la marinera
Amb el cap de lluç, oli, un tros de ceba, un gra d'all, una branca de julivert i aigua freda es prepara un brou que bullirà durant una hora. Les cloïsses, un cop rentades, [..]
VEURE FITXA
Arròs a la milanesa
El pit pot ser rostit o cuit; en cas de preparar-se cuit -en litre i mig d'aigua- s'aprofitaria després el brou per coure l'arròs. La sesada es renta en aigua [..]
VEURE FITXA
Arròs a la pagesa
Ingredients per a 4 o 5 persones. En una cassola amb oli es fregeixen durant uns minuts la ceba tallada molt fina, el pernil a quadradets, les pastanagues pelades i tallades de la [..]
VEURE FITXA
Arròs a la valenciana
En una paella amb oli es fregeixen els pebrots tallats. Ja fregits, es treuen i es reserven. Es fregeix llavors el pollastre o colomí en trossos, la carn de porc i les [..]
VEURE FITXA
Arròs amb anguiles
L'anguila es neteja bé, llevant-li la pell, el cap, la cua i els budells. Es renta amb aigua freda i s'asseca. En una cassola es posa una capa de ceba, all, julivert -tot [..]
VEURE FITXA
Arròs amb carbassó
Un cop pelat i rentat, el carbassó es talla en petits trossos quadrats. En una cassola es fregeix la ceba, picada molt menuda, i els trossos de carbassó. Quan la ceba prengui un [..]
VEURE FITXA
Arròs amb carxofes fresques
Es treuen les fulles dures, les tiges i l'extrem de la part estreta de cada carxofa, procurant deixar només la zona del cor. Es talla en quatre parts cadascuna ia continuació [..]
VEURE FITXA
Arròs amb llagostins
Pelem i netegem els llagostins i guardem els caps i les closques, portem al foc les closques i els caps en una olla amb unes 5 tasses d'arrós. Ho amanim i deixem que bullin, [..]
VEURE FITXA
Arròs amb tonyina i guarnició de ceba
Les cebes, pelades, es couen durant una hora en una cassola sense tapar; transcorregut aquest temps es treuen. En una altra cassola es fregeixen en oli els alls picats; abans que [..]
VEURE FITXA
Arròs blanc amb llom
Primer es prepara un arròs blanc de la manera que es va indicar en la seva recepta. Un cop fet, es passa a la plata de servir, on s'orna amb rotllets de llom. Per preparar-los, [..]
VEURE FITXA
Arròs blanc amb verdures
Es prepara un arròs blanc segons la seva recepta. Es piquen totes les verdures molt em - nues i es couen destapades en aigua bullint amb sal, un cop cuites es posen al escorredor, [..]
VEURE FITXA
Arròs caldós amb bacallà
Arròs semblant a una paella però que ha cuit abans que se li s'esgoti el brou
VEURE FITXA
Arròs d'Egipte
En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona. A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca [..]
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...