Receptes

Gall al forn
El Gall al forn, a l'estil eivissenc, és un d'aquests plats que a l'illa es menja els diumenges
VEURE FITXA
Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres
Recepta del Restaurant l'Ou d'Or de Figueres. Cuina del Vent.
VEURE FITXA
Gambes a la gavardina
Es couen les gambes en aigua bullint amb sal durant uns cinc minuts. Es deixen refredar i es cola el brou. En un recipient es posa la farina, la cullerada de vinagre i una mica de [..]
VEURE FITXA
Gambetes amb acompanyament
Les gambetes es couen en aigua bullint amb sal durant uns tres minuts. Un cop escorregudes, es pelen unes poques, deixant la resta sense pelar per usar com a adorn del plat. Els [..]
VEURE FITXA
Gaspatxo de tomàquet mamella de monja amb cigronets de Mura i oli d'oliva verge extra Corbella
Receptes amb tomàquet i productes del Bages
VEURE FITXA
Gelat de llet
La llet es cou amb la branca de canyella i els claus durant 10 minuts, després, es cola i se li afegeix la llet evaporada, la vainilla, la llet condensada i el sucre-al gust-, remeneu-ho. La [..]
VEURE FITXA
Gelat de llet merengada
En una cassola es posa la llet, sucre i l'escorça de llimona (només la part groga), es col · loca al foc i, remenant amb espàtula de fusta, es deixa bullir un parell de minuts, [..]
VEURE FITXA
Gelat de taronja
El suc de taronja s'obtindrà de sis taronges. El xarop de 30 graus s'obté amb 250 gr. de sucre per decilitre d'aigua, i es cou fins obtenir els tres decilitres necessaris. Es [..]
VEURE FITXA
Granissat de maduixa
Les maduixes es renten, es trossegen, es trituren amb la batedora i es reserven a la nevera. En un pot es tiren dos gots d'aigua, el sucre i la pela de llimona-ben [..]
VEURE FITXA
Guisat de porc amb coco
La carn es talla en trossos petits, es posa en un recipient fondo i es ruixa amb el suc de les llimones; s'adoba amb els grans d'all –picats– i es deixa macerar durant [..]
VEURE FITXA
Lasanya al forn
INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES La lasanya es cou en aigua bullent amb un pessic de sal durant uns 10 minuts. Mentrestant, s'ofega la carn picada en una paella amb [..]
VEURE FITXA
Lasanya amb espinacs
INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES Els espinacs, rentats, es couen en aigua amb sal i s'escorren, després s'amaneixen amb pebre i nou moscada i, a continuació, es [..]
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...