Receptes

Fricandó de rap  amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Gall al forn

Gall al forn

El Gall al forn, a l'estil eivissenc, és un d'aquests plats que a l'illa es menja els diumenges

VEURE FITXA
Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Recepta del Restaurant l'Ou d'Or de Figueres. Cuina del Vent.

VEURE FITXA
Gall dindi farcit de Nadal

Gall dindi farcit de Nadal

un plat assequible, que delícia els paladars més exquisits

VEURE FITXA
Gambes a la gavardina

Gambes a la gavardina

Es couen les gambes en aigua bullint amb sal durant uns cinc minuts. Es deixen refredar i es cola el brou. En un recipient es posa la farina, la cullerada de vinagre i una mica de [..]

VEURE FITXA
Gambetes amb acompanyament

Gambetes amb acompanyament

Les gambetes es couen en aigua bullint amb sal durant uns tres minuts. Un cop escorregudes, es pelen unes poques, deixant la resta sense pelar per usar com a adorn del plat. Els [..]

VEURE FITXA
Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Un gaspatxo sense tomàquet però amb hortalisses i maduixa

VEURE FITXA
Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Reina de la hidratació, la síndria també és rica en antioxidants

VEURE FITXA
Gelat de llet

Gelat de llet

La llet es cou amb la branca de canyella i els claus durant 10 minuts, després, es cola i se li afegeix la llet evaporada, la vainilla, la llet condensada i el sucre-al gust-, remeneu-ho.   La [..]

VEURE FITXA
Gelat de llet merengada

Gelat de llet merengada

En una cassola es posa la llet, sucre i l'escorça de llimona (només la part groga), es col · loca al foc i, remenant amb espàtula de fusta, es deixa bullir un parell de minuts, [..]

VEURE FITXA
Gelat de taronja

Gelat de taronja

El suc de taronja s'obtindrà de sis taronges. El xarop de 30 graus s'obté amb 250 gr. de sucre per decilitre d'aigua, i es cou fins obtenir els tres decilitres necessaris. Es [..]

VEURE FITXA
Gin Fizz

Gin Fizz

Còctel amb un toc de pruna i llimona

VEURE FITXA
Granissat de maduixa

Granissat de maduixa

Les maduixes es renten, es trossegen, es trituren amb la batedora i es reserven a la nevera.   En un pot es tiren dos gots d'aigua, el sucre i la pela de llimona-ben [..]

VEURE FITXA
Guisat de porc amb coco

Guisat de porc amb coco

La carn es talla en trossos petits, es posa en un recipient fondo i es ruixa amb el suc de les llimones; s'adoba amb els grans d'all –picats– i es deixa macerar durant [..]

VEURE FITXA
Harvey wallbanger

Harvey wallbanger

Un còctel que és una font d'inspiració

VEURE FITXA
Kir

Kir

Un còctel francès popular des de 1950

VEURE FITXA
Lasanya al forn

Lasanya al forn

INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES  La lasanya es cou en aigua bullent amb un pessic de sal durant uns 10 minuts. Mentrestant, s'ofega la carn picada en una paella amb [..]

VEURE FITXA
Lasanya amb espinacs

Lasanya amb espinacs

INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES  Els espinacs, rentats, es couen en aigua amb sal i s'escorren, després s'amaneixen amb pebre i nou moscada i, a continuació, es [..]

VEURE FITXA

  <  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  >