Receptes

Adobillo de bledes
Primer es neteja bé les bledes i es separen les fulles dels tronxos, se'ls treu els fils més gruixuts, i les trocegem. En una casserolagran, es fiquen les penques trocejades, [..]
VEURE FITXA
Albergínies farcides amb carn
Les albergínies farcides de carn són molt corrents a les cases mallorquines i menorquines com a plat de festa.
VEURE FITXA
Albergínies farcides amb formatge
Partiu les albergínies per la meitat, pel llarg, i poseu-les a bullir durant un minut o dos. Deixeu- les refredar. Buideu-les una mica i escorreu- les bé. Feu una pasta barrejant [..]
VEURE FITXA
All blanc amb meló i raïm
En una batedora posar les ametlles, una llesca de pa, un o dos alls (traient-li la línia central interior perquè no es repeteixi) sal, oli i vinagre, al gust. Batre-ho tot i si es [..]
VEURE FITXA
All blanc amb tàrtar d’escamarlans i vieira
Amb els caps i les pinces dels escamarlans fem un brou, sofregint-los amb una mica de ceba, porro i pastanaga, li afegim aigua i sal i el fem bullir durant 20 o 25 minuts, ho colem [..]
VEURE FITXA
Alvocats al forn
Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren per la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt [..]
VEURE FITXA
Amanida amb pebrot escalivat, llagostins i vinagreta de tòfona
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Amanida amb pebrot vermell escalivat, llagostins i vinagreta de tòfona
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Amanida amb salmó fumat i vinagreta de cítrics
Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
VEURE FITXA
Amanida de verats amb magrana
-Teniu els verats en forma de filets o supremes, sense caps ni espines. Assaoneu de sal, suc de llimona i pebre blanc mòlt. Els salteu amb molt poc oli en una paella antiadherent [..]
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...