INGREDIENTS

-600 grams de vedella (cuixa, tapa plana, etc.)

-Una ceba.

-200 grams de carbassó.

-200 grams de pebrots vermells.

-4 tomàquets cherry.

-Sal de Maldon.

-Oli.

ELABORACIÓ

-Talleu la carn a daus de dos o tres centímetres de gruix. Talleu la ceba a anelles o trossets quadrats. Talleu el pebrot a daus i el carbassó també a daus.

-Agafeu una broqueta de fusta i aneu-hi enfilant els cubs de carn alternant-los amb els trossos de verdura i els tomàquets.

-Ruixeu-ho amb oli i feu-ho coure a la brasa, durant uns 7 minuts. Saleu-ho, al gust.

NOTES

-Si no disposeu de brasa o barbacoa, ho podeu fer al gratinador del forn i, fins i tot, a la planxa.

-S’hi poden posar altres ingredients: bolets, albergínia, endívia, fruites com poma o pera...

-El pebrot pot ser verd, vermell i/o groc, a fi d’obtenir un efecte visual apetitós.

-Es pot servir amb una salsa: picant, barbacoa, de fondue, de formatge o iogurt, etc.