Notícies | Gastronomía

RECEPTA | Bunyols de poma

Amb la fruita es fan diversos bunyols: de plàtan (els plàtans amb mel que fan als restaurants xinesos), figues seques, poma, pinya, cireres... També, al País Valencià i a les Balears, se'n fan de carbassa.
06-04-2021 09:57
1 vot
Un plat de bunyols Aniol Resclosa

Un plat de bunyols Aniol Resclosa

INGREDIENTS
-150 grams de farina.
-50 grams de sucre.
-15 grams de llevat Royal.
-Un ou.
-Una poma ratllada.
-80 ml de llet.
-La pell d’una llimona ratllada.
-Sucre i canyella en pols per arrebossar els bunyols.

ELABORACIÓ
-Es barreja tot i es deixa reposar 30 minuts.
-Es fregeixen boletes de massa fetes amb dues culleres en abundant oli calent.
-Se’ls treu l’excés d’oli amb paper de cuina i s’arrebossen amb una barreja feta de sucre i canyella en pols.

NOTES
-Una altra versió es fa utilitzant pomes tallades a rodelles.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook