Notícies | Gastronomía

Descobreix com preparar el famós sandvitx que triomfa a les xarxes socials

Experimenta noves sensacions amb aquest deliciós plat que pots fer amb un ingredient que tens a casa
19-01-2021 11:28
3 vots
Descobreix com preparar el famós sandvitx que triomfa en les xarxes socials

Descobreix com preparar el famós sandvitx que triomfa en les xarxes socials

Les xarxes socials s'han convertit en l'última dècada en un punt de trobada on usuaris de qualsevol edat i procedència es reuneixen per compartir des de contingut privat, com a fotos, records o comentaris fins a opinions en informacions de mitjans o publicacions de tota mena. El temps d'oci queda cobert en la majoria d'ocasions per hores davant del telèfon intel·ligent, la tauleta o l'ordinador navegant pel contingut que ofereixen plataformes com Facebook, Twitter o Instagram. La gastronomia no podia ser menys i, per això, els coneguts com 'foodies' comparteixen en aquesta xarxa social els seus plats més capdavanters. D'aquesta manera, es converteixen en autèntiques modes gastronòmiques, que tothom vol copiar. Aquest és el cas del famós sandvitx d'ou que triomfa en aquests moments.

Si vols degustar aquest plat, a continuació t'expliquem com fer-ho.


Ingredients

  • 6 ous
  • Ceba tendra
  • Pa de motlle
  • Nata fresca
  • Maionesa
  • Mostassa


I ara, l'important: Com es prepara?

El primer pas és posar els ous a coure. Passats 6 minuts hauràs de treure'ls de l'aigua bullent i introduir-los en un bol amb aigua freda i gel. El contrast de les temperatures farà que les gemmes es trenquin i obtinguis com a resultat una massa espessa d'aquestes.

A aquesta hauràs d'afegir-li la ceba tendra picada, una cullerada i mitja de nata, dues cullerades de maionesa i una de mostassa. Finalment, inclou els ous cuits, prèviament picats, i incorpora'ls a la massa anterior.

Per a muntar el teu sandvitx, simplement hauràs d'untar el pa amb la barreja d'ous i el resultat serà espectacular.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook