Notícies | Gastronomía

Aigua de cogombre, la beguda per refrescar l'estiu

Amb l'arribada de les altes temperatures és important mantenir el nostre organisme ben hidratat
08-07-2020 10:42
0 vots
També podem afegir a l'aigua de cogombre altres ingredients com la llimona o el gingebre | Shutterstock

També podem afegir a l'aigua de cogombre altres ingredients com la llimona o el gingebre | Shutterstock

Amb l'arribada de l'estiu, el nostre cos necessita consumir més líquids. Sens dubte, la millor manera de combatre la calor d'una manera saludable és apostar per l'aigua de cogombre, una beguda sana i plena de beneficis pel funcionament del nostre organisme. Si bé és cert que no és una beguda curativa o amb grans propietats, la seva ingesta regular pot ajudar a millorar la qualitat de la dieta.

El consum d'aigua és molt important pel correcte funcionament del nostre organisme i si a aquest hàbit saludable li afegim els beneficis del cogombre, estarem aconseguint un extra de nutrients per al nostre cos. Cal saber que el cogombre conté flavonoides i tanins que ajuden a inhibir els efectes negatius dels radicals lliures, un factor de risc d'envelliment prematur i malalties cròniques.

A més de combatre la deshidratació, consumir aigua de cogombre pot ajudar a donar suport a les funcions renals, a millorar la funció cardíaca, a incrementar la salut de la pell o a prevenir els mals de cap causats per la deshidratació. I a més de les rodanxes de cogombre, també pots afegir a l'aigua altres ingredients saludables com la llimona o el gingebre per aconseguir el 'regfresc detox' perfecte.

Com preparar l'aigua de cogombre?

1. Tallem el cogombre a rodanxes. També podem preparar unes rodanxes de llimona que faran que la teva 'beguda detox' sigui molt més saborosa.

2. Barregem totes les rodanxes en un recipient juntament amb unes fulles de menta i un litre d'aigua.

3. Ho deixem reposar a la nevera durant 12 o 24 hores, colem l'aigua i ja tenim llest el nostre refresc perfecte per aquest estiu sense haver de renunciar a una dieta saludable.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook