Notícies | Gastronomía

RECEPTA | Amanida de sèmola, remolatxa i pebrot

Una amanida pròpia de l'estiu, que per la presència del cuscús pot ser un excel.lent primer plat o un sopar lleuger
09-03-2020 11:49
0 vots
Una amanida pròpia de l'estiu

Una amanida pròpia de l'estiu

INGREDIENTS
- 300 grams de cuscús de gra mitjà (aproximadament).
- Un enciam.
- 2 cebes tendres.
- Un pebrot vermell.
- 3 pastanagues.
- Mitja remolatxa.
- Oli.
- Sal.
- Vinagre.

ELABORACIÓ
- Netegeu els ingredients i talleu-los ben petits. Ratlleu la pastanaga i la remolatxa. Prepareu la sèmola d’acord amb les instruccions del paquet. Barregeu-ho tot bé i amaniu-ho. Deixeu-ho reposar mitja hora a la nevera i serviu-ho.

NOTES
- S’hi pot afegir menta, i substituir la remolatxa per tomàquet. La remolatxa pot ser cuita.
- Ho podeu decorar amb unes olives negres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook