Amb l'arribada de la tardor comencen a venir de gust plats calents i de cullera, però encara segueixen entrant bé les amanides. Per combinar a la perfecció aquest tipus de plats, els cigrons poden convertir-se en el teu principal aliat. En concret, els cigrons que ja venen cuits en pots. D'aquesta manera, la integració dels cigrons en plats d'allò més variats serà molt senzilla.

Apunta't les següents receptes i gaudeix dels cigrons en totes les seves versions.

Sopa de cigrons

Ingredients:

- 1 pot de cigrons

- 1 litre de brou

- Oli i sal

Preparació:

Posa a escalfar el brou i tira-li un rajolí d'oli i una mica de sal. Quan comenci a bullir afegeix els cigrons i retira. El resultat serà una desitjable sopa per a l'hivern.

Cigrons amb espinacs

Ingredients:

- 1 pot de cigrons

- Espinacs

- Ceba

- Oli d'oliva i sal

Preparació:

Saltejar els espinacs amb la ceba en una paella amb una mica d'oli. Afegeix els cigrons i posa-hi amb una mica de sal.

Amanida de cigrons

Ingredients:

- 1 pot de cigrons cuits

- Enciam, ruca, canonges

- Formatge fresc

- Tomàquets cherry

- Ceba i all

- Oli d'oliva i sal

Preparació:

Neteja bé les fulles verdes i talla. Salteja-les una mica amb ceba i all i afegeix els cigrons. Posa-ho tot en un bol i afegeix el formatge fresc i els tomàquets. Rega-ho tot amb una mica d'oli i sal i ja tindràs llesta la teva amanida.