INGREDIENTS
- 400 grams de salicòrnia.
- Oli d’oliva.
- 4 brins de safrà.
- 3 cullerades soperes de vi blanc.
- El suc de mitja llimona.
- 1 gra d’all.
- 1 cullerada sopera de llavors de sèsam.
- Sal i pebre.
ELABORACIÓ
- Remulleu el safrà en el vi blanc. Amaniu les vieires amb oli d'oliva i assaoneu amb sal i pebre. Escalfeu una planxa, que sigui molt calenta. Poseu l'all, laminat, a la placa i amaniu-lo amb oli. Col·loqueu les vieires a la placa, coeu-les durant 3 minuts i després gireu-les. Mulleu-les amb el vi blanc amb el safrà. Rostiu-les de nou durant 3 minuts. Mentrestant, rostiu-hi la salicòrnia) durant uns 2 minuts. màxim. Afegiu-hi l'all i regueu la salicòrnia amb suc de llimona. Abans d'emplatar, daureu les llavors de sèsam a la placa. Poseu les vieires als plats i adorneu-ho amb la salicòrnia i empolvoreu-ho amb les llavors de sèsam.
NOTES
- Pareu atenció a no fer servir molt d’all i llimona, per no modificar els gust dels productes. En podeu prescindir.