Notícies | Gastronomía

Com preparar gelat de crema casolana

Una recepta perfecta per l'estiu, que farà les delícies de tota la família
15-07-2019 17:03
2 vots
Gelat de crema casolana i galeta | Shutterstock

Gelat de crema casolana i galeta | Shutterstock

L'estiu és sens dubte temps de gelats i si són casolans molt millor, ja que són molt més sans que els processats. Avui aprenem a fer un gelat de crema casolana i galetes que et portarà poc temps i farà les delícies de tota la família.

Ingredients per fer gelat de crema
-Mig litre de llet
-2 ous
-100 grams de sucre
-50 gr de Maizena
-Una branca de canyella
-Llimona
-Galletes tipus maria, digestive o galetes de xocolata

Gelat de crema, pas a pas
-En una cassola s'escalfa a foc mitjà 400 mil·lilitres de llet amb una mica de ratlladura de llimona i una branca de canyella.
-Mentre, bats els dos ous, el sucre, la maicena i la 100ml de llet en un bol.
-Quan la llet comenci a bullir s'aboca a la cassola la barreja del bol i es remou fins que comenci a espessir.
-Posar-ho en una font, tapar-ho amb paper film i quan es refredi ficar-ho al congelador 5 hores.
-Passat aquest temps, amb una cullera calenta agafa el gelat i fes un sandvitx amb les galetes. També pots presentar-ho en un bol amb dues boles de gelat, una galeta esmicolada i una mica de canyella en pols.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook