Aquestes postres clàssiques americanes tenen una consistència cremosa i suau gràcies al formatge, el cruixent de la galeta i el contrast dolç dels fruits del bosc. Un final perfecte per a qualsevol àpat.

Ingredients

- Un paquet de galetes

- 85 grams de mantega

- 800 grams de formatge crema

- Un iogurt grec

- 250 grams de sucre

- 3 ous

- Ratlladura d'una llimona

- 3 cullerades de farina de rebosteria

- Melmelada de gerds

Preparació

En primer lloc, posa a preescalfar el forn a 200 graus.

A continuació, prepara la base del pastís barrejant la mantega, prèviament fosa, amb les galetes triturades.

Unta el motlle amb mantega i cobreix-lo amb la barreja de la mantega i les galetes.

En un bol ves afegint els ous, el iogurt, la llimona i la farina i ho bats tot. Incorpora el formatge de crema i torna a batre-ho tot junt. Aboca aquesta barreja sobre la base del pastís i fica-ho tot al forn uns 10 minuts.

Retira el pastís i deixa que es refredi per després posar-lo a la nevera durant unes hores, fins que agafi consistència.

El toc final l'aconseguiràs amb la melmelada de gerd, que hauràs d'untar per sobre del pastís.