Aquestes postres clàssiques americanes tenen una consistència cremosa i suau gràcies al formatge, el cruixent de la galeta i el contrast dolç dels fruits del bosc. Un final perfecte per a qualsevol àpat.
Ingredients
- Un paquet de galetes
- 85 grams de mantega
- 800 grams de formatge crema
- Un iogurt grec
- 250 grams de sucre
- 3 ous
- Ratlladura d'una llimona
- 3 cullerades de farina de rebosteria
- Melmelada de gerds
Preparació
En primer lloc, posa a preescalfar el forn a 200 graus.
A continuació, prepara la base del pastís barrejant la mantega, prèviament fosa, amb les galetes triturades.
Unta el motlle amb mantega i cobreix-lo amb la barreja de la mantega i les galetes.
En un bol ves afegint els ous, el iogurt, la llimona i la farina i ho bats tot. Incorpora el formatge de crema i torna a batre-ho tot junt. Aboca aquesta barreja sobre la base del pastís i fica-ho tot al forn uns 10 minuts.
Retira el pastís i deixa que es refredi per després posar-lo a la nevera durant unes hores, fins que agafi consistència.
El toc final l'aconseguiràs amb la melmelada de gerd, que hauràs d'untar per sobre del pastís.