Notícies | Gastronomía

RECEPTA | Costellam de porc amb salsa barbacoa

04-07-2019 16:44
0 vots
RECEPTA | Costellam de porc amb salsa barbacoa

RECEPTA | Costellam de porc amb salsa barbacoa

Aquestes costelles són boníssimes i molt fàcils de preparar. T'expliquem els passos per cuinar unes costelles torradetes per fora i sucoses per dins. Com a acompanyament, pots afegir-hi unes patates fregides i una mica d'amanida.

Ingredients

- 1,5 quilos de costelles de porc
- 240 mil·lilitres de salsa barbacoa
- Sal i pebre

Preparació

El primer pas serà salar el costellam i posar-lo al forn. Prèviament, hauràs d'untar la part superior amb salsa barbacoa.

Quan les costelles hagin estat uns 20 minuts al forn, a una temperatura de 180 graus, els hauràs de girar i tornar a untar amb més salsa barbacoa.

Passat novament aquest temps, el costellam ja estarà llest i només et quedarà daurar-lo per les dues parts uns 10 minuts més.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook