Els creps són una de les grans delícies de la cuina francesa. La seva preparació és una mica laboriosa, però els seus resultats sempre són espectaculars. Posa't a treballar i prepara uns creps boníssims, totalment saludables. Les varietats per omplir-los són infinites, pel que nosaltres ens hem centrat en tres d'elles. Apunta't les següents idees.

Ingredients

- 1 tassa de farina de blat integral

- 400 ml de llet

- 1 ou

Preparació

1. En un bol ampli, tira la tassa de farina i després aboca el contingut de l'ou. Amb unes varetes de batre, barreja fins aconseguir una massa espessa.

2. Afegeix la llet i torna a barrejar per obtenir una textura sense grumolls i de gruix mitjà.

3. Prepara la paella posant-hi una mica d'oli d'oliva i aneu tirant la massa en petites quantitats, per donar forma als teus creps. El recomanable és optar per creps fins, perquè casin a la perfecció amb els ingredients triats per emplenar-los.

Propostes de farcits per als teus creps

De maduixes i formatge cottage

De poma amb canyella

De pollastre i xampinyons