Els creps són una de les grans delícies de la cuina francesa. La seva preparació és una mica laboriosa, però els seus resultats sempre són espectaculars. Posa't a treballar i prepara uns creps boníssims, totalment saludables. Les varietats per omplir-los són infinites, pel que nosaltres ens hem centrat en tres d'elles. Apunta't les següents idees.
Ingredients
- 1 tassa de farina de blat integral
- 400 ml de llet
- 1 ou
Preparació
1. En un bol ampli, tira la tassa de farina i després aboca el contingut de l'ou. Amb unes varetes de batre, barreja fins aconseguir una massa espessa.
2. Afegeix la llet i torna a barrejar per obtenir una textura sense grumolls i de gruix mitjà.
3. Prepara la paella posant-hi una mica d'oli d'oliva i aneu tirant la massa en petites quantitats, per donar forma als teus creps. El recomanable és optar per creps fins, perquè casin a la perfecció amb els ingredients triats per emplenar-los.
Propostes de farcits per als teus creps
De maduixes i formatge cottage
De poma amb canyella
De pollastre i xampinyons