La Setmana Santa es pot viure de moltes maneres. Les celebracions religioses i, sobretot, els dies lliures ofereixen múltiples oportunitats d'oci. Les torrijas són un clàssic d'aquestes dates i s'elaboren amb ingredients que solem tenir a casa. Es poden fer ràpidament i ens hi poden ajudar els més menuts. A més, les llesques amb ou poden fer-se també al microones de forma encara més senzilla. Aquests són els ingredients i la recepta per fer-les:

Ingredients per fer torrijas al microones:

- Dos ous

- Llesques de pa

- Llet semidesnatada

- Mantega

- Sucre

- Canyella en pols

Preparació:

- Escalfem la llet fins que comenci a bullir i la retirem del foc perquè es temperi.

- Batem els ous en un bol afegint la canyella i el sucre al nostre gust.

- Posem les llesques de pa primer en la llet perquè s'empapin i després repetim passant-les per l'ou.

-Posem les llesques en una font prèviament greixada amb mantega, les tapem amb un paper film i les posem al microones a 800 W entre 2 i 3 minuts.

- Les traiem del microones i empolvorem amb sucre.

- Si volem, podem passar-les de nou pel microones per torrar-les per dalt amb la funció grill, canviant les llesques amb ou de posició perquè no se'ns cremin massa les del mig.

-Deixem que es refredin i ja estaran llestes per gaudir-ne.