Les mones de Pasqua són un dels dolços estrella de la Setmana Santa. Són moltes les llars en els quals s'obsequia als més petits amb aquests divertits dolços. Si ets un amant de les mones de Pasqua però vols fugir del sucre, apunta't la següent recepta.

Ingredients

- Un got d'aigua

- Una cullerada de llevat en pols

- 500 grams de farina de força

- 4 ous

- 150 grams de margarina

- Ratlladura d'una taronja

- Rovell d'ou

- Ous durs

Preparació

En primer lloc cal preparar el que es coneix com a massa mare, tirant 100 grams de farina de força en un bol i escalfant l'aigua. Després hauràs d'abocar el llevat en l'aigua i afegir-hi la farina. Aquesta massa caldrà deixar-la reposar durant 24 hores.

La resta de la massa es prepararà amb la farina sobrant i els ous. Tot això batut ho afegirem a la massa mare. Ho remenarem tot i afegirem la ratlladura de la taronja i la margarina fosa. En aquest punt ja podràs donar forma a la teva mona. En la mateixa hauràs d'introduir els ous durs i pintar-la amb el rovell de l'ou.

El punt final serà enfornar durant 30 minuts amb el forn a uns 150 graus. Quan vegis que es va daurant, podràs retirar-la del forn.