Notícies | Gastronomía

Sopars ràpids i fàcils: tres remenats d'ou amb verdures

Plats molt senzills que podràs preparar en poc temps amb un resultat d'allò més exquisit
04-04-2019 08:41
1 vot
Remenat d'ous amb verdures. Getty Images

Remenat d'ous amb verdures. Getty Images

L'hora del sopar arriba la majoria de dies sense que tinguem temps de preparar res. Moltes vegades recorrem als precuinats per falta de temps, però aquesta és una pràctica poc recomanable per fer-la cada dia. Per això, et proposem una sèrie de remenats d'ous amb verdures que t'ajudaran a preparar el sopar ràpidament i amb resultats d'allò més saludables.

Remenat d'ous i bledes

Ingredients

- Mig quilo de bledes fresques
- 5 ous
- Ceba i all
- Una mica de sal
- Una mica d'oli

Preparació

El primer pas serà posar les bledes a bullir en una olla amb aigua. Passats uns 15 minuts les bledes ja estaran prou tendres com per integrar-les amb l'ou.

Bat els ous en un bol i, en paral·lel, prepara una paella amb una mica d'oli. Ofegar la ceba i incorpora, després els alls. Tot seguit podràs fer les bledes a la paella i unir, en últim lloc els ous. Posa la paella a foc alt i salteja els ous amb la resta dels ingredients.

Remenat d'ous i espinacs

Ingredients

- Mig quilo d'espinacs
- 5 ous
- Ceba i all
- Una mica de sal
- Un raig d'oli

Preparació

L'elaboració d'aquest remenat és igual a l'anterior. L'única cosa que els espinacs necessitaran és una mica més de temps perquè estiguin tendres.

La preparació del regmenat serà idèntica a la que ja hem explicat més amunt. Ofegar la ceba i anar afegint la resta d'ingredients, per concloure amb els ous i aconseguir la textura perfecta per al teu plat.

Remenat d'ous i carbassó

Ingredients

- 2 carbassons
- 4 ous
- Ceba
- Oli i sal

Preparació

Per preparar aquest remenat hauràs d'ofegar en primer lloc el carbassó i la ceba en una paella amb una mica d'oli. Quan els carbassons estiguin tovets, podràs incorporar els ous batuts i donar així el toc final al teu remenat.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook