El moment de preparar el sopar pot resultar un maldecap si no disposes de molt temps. Doncs bé, oblida't d'aquestes preocupacions i apunta't aquestes receptes saludables amb què preparar el sopar en menys de 10 minuts.
Filets de lluç al vapor
Ingredients
- Lloms de lluç
- Oli d'oliva, all i sal
Preparació
El primer que has de fer és trossejar els lloms de lluç per poder posar-los al vapor. Afegeix-li unes làmines d'all perquè s'ofeguin al costat del peix i deixa-ho tot al vapor durant 10 minuts.
Pits de pollastre a la llimona
Ingredients
- Pits de pollastre
- 1 llimona
- 2 alls
- Oli d'oliva i sal
Preparació
El primer pas és filetejar els pits, per després macerar amb llimona i alls picats. Mentre posa el forn a escalfar a 200 graus. Quan tinguis els filets macerats, posa'ls en una font per al forn i introdueix-en el mateix durant 10 minuts.
Amanida César
Ingredients
- Un enciam
- Una pit de pollastre
- Un ou cuit
- Tomàquets cherry
- Dues cullerades d'oli d'oliva
- Dues cullerades de suc de llimona
- Tres cullerades soperes de maionesa
Preparació
Mentre coem l'ou, anem preparant l'amanida. Per a això barregem l'oli d'oliva amb el suc de llimona i la maionesa.
Reservem la salsa i passem a netejar l'enciam. La tallem a tires i les dipositem en un bol. El pit el tallem a trossets i rostim en una paella antiadherent amb una mica d'oli. Els tomàquets els tallem per la meitat i els afegim a l'amanida.
Un cop fet el pit, el posem amb la resta d'ingredients juntament l'ou cuit tallat a rodanxes. Amanim amb la salsa Cèsar i llest.
Saltejat de verdures
Ingredients
- Pastanagues
- Carbassó
- Xampinyons
- Pebrot verd
- Ceba, all, oli d'oliva i sal
Preparació
La preparació d'aquest plat és d'allò més senzilla. Simplement hauràs de posar una mica d'oli en una paella i anar afegint les verdures o hortalisses que hagis triat per al teu saltejat.
Truita d'espàrrecs de marge i carbassó
Ingredients
- Un manat d'espàrrecs de marge
- Tres ous
- Mitg carbassó
- Una dent d'all
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Netegem els espàrrecs i els tallem a trossos. El carbassó també el pelem i tallem a daus. A continuació, saltegem els espàrrecs amb una mica d'oli i l'all picat. Quan comencin a daurar-se els espàrrecs, afegim el carbassó. Mentrestant, batem els ous en un bol.
Un cop tinguem fets els espàrrecs i el carbassó, els traiem de la paella i els barregem amb els ous. Remenem i aboquem la barreja a la paella amb una mica d'oli.