Notícies | Gastronomía

Com fer «cheesecake» de xocolata sense forn, pas a pas

Una recepta sense complicacions per preparar unes postres que sorprendran als teus convidats
13-03-2019 11:20
0 vots
Així de bo quedarà. SHUTTERSTOCK

Així de bo quedarà. SHUTTERSTOCK

Si hi ha alguna cosa més deliciosa que un 'cheesecake', és un 'cheesecake' de xocolata. No obstant això, aquestes postres poden ser complicades de fer si no tens forn. Us portem aquesta recepta de pastís de formatge per al qual no en necessites: només fes-te amb una base desmuntable d'entre 20 i 25 centímetres.

Ingredients

- 400 grams de galeta Maria
- 75 grams de mantega
- 800 grams formatge en crema
- 300 grams de sucre glass
- 300 grams de xocolata amb llet
- 100 grams de xocolata negra

Elaboració

Primer triturem les galetes Maria, les barregem molt bé amb la mantega i les col·loquem en una base desmuntable folrada amb paper de forn. Allisem bé amb una cullera. Reservem a la nevera.

Desfem la xocolata amb llet i la negre al bany Maria, amb cura que no bulli perquè no se'ns cremi.

Incorporem poc a poc el formatge a la xocolata, cullerada a cullerada. Ho barregem bé i, quan estigui espès, ho escampem sobre la base de galeta en el motlle. Allisem amb la cullera i reservem a la nevera dues hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook