Els amants dels dolços tenen una solució molt saludable als seus capricis. Postres vegans que poden ser una solució per poder gaudir de receptes saludables i boníssimes.

Creps de iogurt, mango i xocolata negra

Ingredients

- Farina de blat

- Llet de civada

- Llevat

- Canela

- Iogurts de soja

- Mango

- Xocolata negra

Preparació

El primer pas és barrejar en un bol una tassa de llet de civada, una cullerada de llevat i una mica de canyella en pols. A continuació, afegirem la farina i barrejarem tot fins que no quedin grumolls.

En paral·lel posarem a escalfar una paella amb oli i quan estigui a punt anirem afegint la massa. Ho farem amb culleres soperes. Cada cullerada donarà forma a una crepe.

En aquest procés estendrem la massa per anar donant-li forma i daurar.

Quan aconsegueixi la textura adequada la extraurem del foc i podrem procedir al farciment.

Aquest últim pas és el més senzill ja que simplement consistirà en barrejar el iogurt amb uns dauets de mango i, finalment, regar les creps veganes amb xocolata negra fosa.

Galetes de gingebre

Ingredients

- Farina de civada

- Farina de blat

- Llet de soja

- Oli d'oliva

- Canyella en pols

- Llevat en pols

- Gingebre

Preparació

En un bol barrejarem la farina de civada i la de blat i afegirem la canyella, el gingebre i el llevat.

Remenarem bé tots aquests ingredients fins que ens quedi una massa homogènia. Per ajudar en el pastat tirarem una mica d'oli d'oliva i anirem afegint farina, en funció de les necessitats a l'hora de pastar.

Quan acabem amb el pastat, haurem d'agafar un corró i anar estirant la massa per després poder anar donant-li forma a les galetes.

Ajudats d'un motlle podràs anar traient les teves galetes per, finalment, poder ficar-les al forn.

La temperatura ideal per preparar aquestes galetes veganes és 180 graus. Un cop tinguin aquesta temperatura, simplement hauràs de deixar-les dins uns 40 minuts. Quan vegis que estan daurades ja podràs treure-les.

Magdalenes de fruita

Ingredients

- Farina de blat

- Nabius, plàtan, maduixes

- Avellanes, ametlles

- Llet vegetal

- Oli de coco

Preparació

El primer que has de fer és barrejar la farina de blat amb la llet i l'oli de coco. Quan aconsegueixis una massa homogènia, podràs afegir les fruites i els fruits secs, prèviament trossejats a trossets.

Mentre prepares aquests ingredients, posa el forn a preescalfar a 180 graus.

Omple els motlles de les teves magdalenes amb la massa que has preparat i posa-les al forn durant 20 minuts.

El resultat serà espectacular.