Notícies | Gastronomía

«Pops» de coliflor i salsa de formatge, un aperitiu sorprenent

Una recepta saludable i fàcil de preparar que conquistarà als teus comensals pel seu sabor
30-11-2018 10:10
0 vots
Un aperitiu sa. GETTY

Un aperitiu sa. GETTY

Aquesta temporada hi ha aliments que hem d'aprofitar per poder gaudir al màxim. La tardor ens porta una gran diversitat d'hortalisses molt sanes per a la nostra dieta. com les coliflors. A primera vista i per la seva olor no solen atraure els comensals, però la recepta que et mostrem a continuació és molt saborosa i vistosa. Per dur a terme les 'pops' de coliflor i la salsa de formatge són necessaris:

Ingredients

- Coliflor
- Farina
- Ou
- Pa ratllat
- Sal
- Pebre
- Formatge chédar
- Mantega
- Llet

Preparació

1. Comença per retirar les fulles verdes de la coliflor i treu els seus abrets.

2. Posa-les en un pot amb aigua bullint durant 5 minuts.

3. Refreda la coliflor amb aigua a baixa temperatura i escorre-la bé perquè no quedi humida.

4. Després, posa en un bol la coliflor, afegeix-li sal i pebre.

5. Amara la coliflor en farina, ou i pa ratllat.

6. A continuació, fregeix els 'pops' de coliflor en oli calent fins que arribin a un color daurat.

7. Finalment, escorre'ls bé sobre paper absorbent.

Com a condiment a aquesta recepta hem triat una salsa de formatge. La salsa de cheddar és perfecta per afegir als 'pops' de coliflor i per aconseguir-la has de posar en un cassó a foc lent mantega perquè es vagi fonent i incorpora dues culleres de farina i llet perquè quedi més espès. Remena-ho tot perquè estigui ben barrejat, ratlla cheddar i incorpora-li fins que es fongui en 3 minuts aproximadament. Finalment, afegeix-li sal i pebre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook