Els amants del picant no conceben menjar carn sense salsa barbacoa o es resisteixen a demanar una pizza sense que aquesta inclogui el condiment. Si ets d'aquests, apunta't aquesta recepta casolana i saludable per preparar salsa barbacoa d'una manera fàcil i ràpida.

Ingredients

- Una ceba

- Una dent d'all

- Un got de tomàquet fregit

- 2 cullerades de mel

- 2 cullerades de vinagre

- 2 cullerades de suc de llimona

- 2 cullerades d'oli d'oliva

- Sal i pebre negre

Preparació

1. El primer pas és picar la ceba i l'all a dauets molt fins.

2. Posteriorment, ofegar la ceba i l'alla en una paella amb oli d'oliva.

3. Sobre aquesta mateixa paella, tirarem la salsa de tomàquet i anirem remenant.

4. Farem el mateix amb la resta d'ingredients i no deixarem de remenar.

5. Quan la barreja vagi agafant consistència, la retirarem del foc i la deixarem refredar.

6. L'últim pas serà passar la salsa per la batedora i deixar-la reposar.