La pasta de full serà el teu principal aliat per preparar aquestes delícies. Les napolitanes et poden treure de més d'una dificultat, ja que et poden servir com a aperitiu, berenar o esmorzar.

La seva versatilitat per incloure ingredients és infinita. El principal handicap a l'hora de fer napolitanes casolanes és la preparació de la pasta de full. Per això, t'expliquem com treballar-la perquè et quedin unes napolitanes casolanes perfectes.

Ingredients de les napolitanes

- Làmines de pasta de full

- Un ou

- Ingredients a triar (xocolata, peril dolç, formatge, sobrassada....)

Preparació de les napolitanes, pas a pas

1. El primer pas per preparar les teves napolitanes casolanes és posar a preescalfar el forn a 180 graus.

2. Mentrestant, aprofita per tallar les làmines de pasta de full en rectangles, que després donaran forma a les napolitanes.

3. Després, comença a incloure el farciment que hagis triat. El truc arriba en aquest pas. Has de deixar sempre 1cm entre el farcit i la vora del full. D'aquesta manera, et serà més fàcil d'enrotllar. Per dur a terme aquesta tasca, fes-ho sempre portant les vores cap a dins i segellant així les napolitanes.

4. Quan tinguis les teves napolitanes muntades, ja només et quedarà pintar-les amb l'ou perquè després adquireixen aquest to torrat que tant ens agrada.

5. Posa-les al forn durant uns 10-12 minuts i ja tindràs llestes les teves napolitanes casolanes, que pots omplir de pernil i formatge, xocolata, crema pastissera, etc., segons el teu gust.