Notícies | Gastronomía

Com fer magdalenes casolanes light

Aquest producte pot ser més saludable si el prepares a casa i seguint aquests passos
08-11-2018 20:17
0 vots
 Getty Images

Getty Images

Les magdalenes són un dels dolços més consumits. Preparar-les a casa, a més, és molt senzill. Si ets dels que s'anima a ficar les mans a la massa, ara pots apuntar aquesta recepta de magdalenes light.

Ingredients

- 3 ous
- 100 g de sucre moreno
- 150 g de farina integral
- 1 iogurt desnatat
- 75 g de mantega light
- 1 sobre de llevat

Preparació

En primer lloc, hauràs de fondre la mantega en un cassó. Després afegeix-la en un bol i bat els ous, el sucre, la mantega i el iogurt. Quan tinguis la barreja ben batuda, afegeix la farina i el llevat i torna a batre.

Aboca la barreja en uns motlles, però farceix-los només fins a la meitat per evitar que després es desbordin.

Posa-les al forn a 180 graus durant 20 minuts i ja tindràs les magdalenes casolanes light a punt.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook