Notícies | Gastronomía

Com fer una lasanya casolana al microones en menys de 10 minuts

T'ensenyem una recepta per cuinar de manera senzilla aquest plat
09-10-2018 10:14
0 vots
Lasanya al microones. Getty

Lasanya al microones. Getty

Per fer una lasanya en condicions es necessita molt temps ja que és un plat massa elaborat. Afortunadament, hi ha un electrodomèstic que es diu microones, el qual ens simplifica molt la vida. Només et caldrà invertir 10 minuts del teu temps per poder gaudir d'aquesta magnífica recepta.

Ingredients de la lasanya al microones:

- 250 grams de carn picada
- Salsa de tomàquet
- Ceba (opcional)
- Julivert picat
- Massa per fer lasanya
- Mozzarella o parmesà
- Sal
- Pastanaga

Elaboració de la lasanya al microones:

- En un bol, barreja la carn picada, la ceba i la pastanaga picada, la salsa de tomàquet i sal al gust. Introdueix-ho al microones perquè la carn es faci una mica.

- Cobreix amb les làmines de lasanya el recipient que vulguis posar al microones i després fes-ho amb la barreja de la carn picada. Torna a cobrir amb làmines i repeteix el procés.

- Quan col·loquis l'última capa de làmines de lasanya, cobreix-la amb mozzarella, amb parmesà o amb tots dos formatges.

- Introdueix el recipient al microones, col·locant-hi la tapa, i deixa que es cuini durant 7 minuts o fins que vegis que la carn s'ha fet i el formatge s'ha fos.

-Treu la lasanya del microones i deixa que es refredi una mica.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook