Notícies | Gastronomía

Macarrons amb bolets, un plat deliciós per a tota la família

Un àpat equilibrat i econòmic, ideal perquè els més petits de la casa gaudeixin dels bolets a la taula
14-09-2018 10:04
0 vots
Així de bonic et quedarà. Getty Images

Així de bonic et quedarà. Getty Images

Els teus fills no són molt fans dels bolets? Els macarrons amb bolets són la millor opció perquè els petits passin per alt les seves exigències i no deixin res al plat. Aquesta recepta és fàcil de fer i econòmica, en aquesta època de bolets, per tant, és una idea perfecta perquè els nens s'omplin d'energia.

Ingredients per a realitzar macarrons amb bolets (6 persones):

- 500g macarrons
- 500g bolets (rovellons, camagrocs...)
- 100 g pernil serrà
- 500g tomàquets
- 50 g mantega
- 50 g formatge ratllat
- 1 cullarada. pa ratllat
- 1 ceba
- Oli i sal

Elaboració de macarrons amb bolets:

- Posem a bullir aigua en una cassola i, quan trenqui el bull, hi afegim sal. Fiquem els macarrons i els deixem coure uns deu minuts i després s'escorren.

- A part, en una cassola amb oli calent es fregeix la ceba picada fins que estigui tova. S'afegeixen els bolets tallats a làmines fines i el pernil, tallat a quadrets. S'assaona tot amb una mica de sal i es deixa coure lentament durant 15 minuts.

- Transcorregut aquest temps, s'afegeixen els tomàquets, pelats i trossejats, es remou i es deixa coure sense tapar fins que s'evapori el suc que deixen anar els bolets.

- En una font refractària profunda es barregen els macarrons amb els bolets i una mica de formatge ratllat. La resta del formatge i el pa ratllat s'espolvoren per sobre juntament amb unes boletes de mantega.

- Per últim, s'introdueix al forn a temperatura forta fins que es formi una crosta o es dauri, i se serveix a continuació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook