Els teus fills no són molt fans dels bolets? Els macarrons amb bolets són la millor opció perquè els petits passin per alt les seves exigències i no deixin res al plat. Aquesta recepta és fàcil de fer i econòmica, en aquesta època de bolets, per tant, és una idea perfecta perquè els nens s'omplin d'energia.

Ingredients per a realitzar macarrons amb bolets (6 persones):

- 500g macarrons

- 500g bolets (rovellons, camagrocs...)

- 100 g pernil serrà

- 500g tomàquets

- 50 g mantega

- 50 g formatge ratllat

- 1 cullarada. pa ratllat

- 1 ceba

- Oli i sal

Elaboració de macarrons amb bolets:

- Posem a bullir aigua en una cassola i, quan trenqui el bull, hi afegim sal. Fiquem els macarrons i els deixem coure uns deu minuts i després s'escorren.

- A part, en una cassola amb oli calent es fregeix la ceba picada fins que estigui tova. S'afegeixen els bolets tallats a làmines fines i el pernil, tallat a quadrets. S'assaona tot amb una mica de sal i es deixa coure lentament durant 15 minuts.

- Transcorregut aquest temps, s'afegeixen els tomàquets, pelats i trossejats, es remou i es deixa coure sense tapar fins que s'evapori el suc que deixen anar els bolets.

- En una font refractària profunda es barregen els macarrons amb els bolets i una mica de formatge ratllat. La resta del formatge i el pa ratllat s'espolvoren per sobre juntament amb unes boletes de mantega.

- Per últim, s'introdueix al forn a temperatura forta fins que es formi una crosta o es dauri, i se serveix a continuació.