Els teus fills no són molt fans dels bolets? Els macarrons amb bolets són la millor opció perquè els petits passin per alt les seves exigències i no deixin res al plat. Aquesta recepta és fàcil de fer i econòmica, en aquesta època de bolets, per tant, és una idea perfecta perquè els nens s'omplin d'energia.
Ingredients per a realitzar macarrons amb bolets (6 persones):
- 500g macarrons
- 500g bolets (rovellons, camagrocs...)
- 100 g pernil serrà
- 500g tomàquets
- 50 g mantega
- 50 g formatge ratllat
- 1 cullarada. pa ratllat
- 1 ceba
- Oli i sal
Elaboració de macarrons amb bolets:
- Posem a bullir aigua en una cassola i, quan trenqui el bull, hi afegim sal. Fiquem els macarrons i els deixem coure uns deu minuts i després s'escorren.
- A part, en una cassola amb oli calent es fregeix la ceba picada fins que estigui tova. S'afegeixen els bolets tallats a làmines fines i el pernil, tallat a quadrets. S'assaona tot amb una mica de sal i es deixa coure lentament durant 15 minuts.
- Transcorregut aquest temps, s'afegeixen els tomàquets, pelats i trossejats, es remou i es deixa coure sense tapar fins que s'evapori el suc que deixen anar els bolets.
- En una font refractària profunda es barregen els macarrons amb els bolets i una mica de formatge ratllat. La resta del formatge i el pa ratllat s'espolvoren per sobre juntament amb unes boletes de mantega.
- Per últim, s'introdueix al forn a temperatura forta fins que es formi una crosta o es dauri, i se serveix a continuació.