Notícies | Gastronomía

Palmeres de xocolata casolanes, pas a pas

Descobreix com elaborar de forma fàcil i senzilla aquest dolç que apassiona a grans i petits
13-06-2018 17:16
0 vots
Palmeres de xocolata. Getty

Palmeres de xocolata. Getty

Les palmeres de xocolata són un dolç que encanta a petits i grans. Són perfectes per donar-se un capritx, i elaborar-les a casa és una activitat perfecta per introduir els nens en el món de la cuina. Descobreix com fer-les de forma fàcil i senzilla, pas a pas:

Ingredients per a les palmeres de xocolata (una dotzena)

-Làmina de pasta de full quadrada
-50 grams de mantega
-100 grams de xocolata
-80 grams de sucre

Palmeres de xocolata, pas a pas

1. Estenem la massa sobre el taulell net i empolvorem el sucre a sobre per ambdues cares. Li passem el corró perquè s'incrusti a la massa.

2. Després enrotllem la massa de pasta de full de l'esquerra al centre i de la dreta al centre, fent així dos rotllos que s'uneixen a la meitat.

3. Amb un ganivet anem fent làmines d'uns dos dits de gruix.

4. Col·loquem les palmeretes en una safata untada en mantega perquè no s'enganxin.

5. Ho posem al forn durant 15 minuts a 180ºC.

6. Després de daurar-se, ho traiem i deixem refredar.

7. En una cassola fem la xocolata al bany maria i ho aboquem en un bol.

8. Banyem les palmeres per una de les seves cares amb xocolata i les fiquem a la nevera durant dues hores fins que la cobertura de la xocolata es solidifiqui.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...