La cuina mexicana és de les més atractives pels seus intensos sabors. La salsa guacamole és de les més conegudes arreu del món i és un acompanyant perfecte per a nombrosos plats.

Si ets un amant del guacamole i vols preparar-lo tu mateix a casa teva, apunta't aquesta ràpida recepta.

Ingredients

- 3 alvocats madurs

- 1 ceba

- Suc de llima

- Pebrot

- Coriandre fresc

- Sal i xile

Elaboració

El primer que has de fer és obrir els alvocats per la meitat, treure el pinyol i la polpa amb una cullera. Quan els hagis buidat tots, hauràs de picar bé la polpa fins a aconseguir una textura cremosa. Després li afegirem el suc de llima.

A continuació, picarem la ceba i el pebrot a la barreja. I, finalment, el coriandre i la sal.

Amb tots aquests ingredients, recorrerem a una forquilla per aixafar bé la barreja del nostre guacamole.

Finalment, afegirem el xile per donar-li aquest punt picant que tot plat mexicà ha de tenir.