La cuina mexicana és de les més atractives pels seus intensos sabors. La salsa guacamole és de les més conegudes arreu del món i és un acompanyant perfecte per a nombrosos plats.
Si ets un amant del guacamole i vols preparar-lo tu mateix a casa teva, apunta't aquesta ràpida recepta.
Ingredients
- 3 alvocats madurs
- 1 ceba
- Suc de llima
- Pebrot
- Coriandre fresc
- Sal i xile
Elaboració
El primer que has de fer és obrir els alvocats per la meitat, treure el pinyol i la polpa amb una cullera. Quan els hagis buidat tots, hauràs de picar bé la polpa fins a aconseguir una textura cremosa. Després li afegirem el suc de llima.
A continuació, picarem la ceba i el pebrot a la barreja. I, finalment, el coriandre i la sal.
Amb tots aquests ingredients, recorrerem a una forquilla per aixafar bé la barreja del nostre guacamole.
Finalment, afegirem el xile per donar-li aquest punt picant que tot plat mexicà ha de tenir.