Notícies | Gastronomía

Receptes perquè els nens mengin peix

Hi ha alguns plats que convertiran aquest ingredient en un dels més atractius
10-05-2018 13:09
0 vots
Una nena menjant peix. Getty

Una nena menjant peix. Getty

L'alimentació dels nens és un tema que preocupa als pares. Els progenitors intenten que els seus fills comptin amb un menú d'allò més variat. Aliments com les verdures o el peix són alguns dels més complicats d'introduir en les dietes infantils. Normalment es tracta d'aliments que no agraden als nens, de manera que els pares han de recórrer a l'enginy.

En el cas del peix hi ha diferents plats que t'ajudaran a preparar aquest aliment de maneres molt atractives per als petits de la casa.

Sopa de peix

El rap serà el teu principal aliat per preparar aquest plat. Amb els caps d'aquest peix aconseguiràs un brou exquisit, que farà les delícies dels teus joves comensals. El sabor d'aquest en el brou, així com trossos de carn, extrets del propi cap del mateix, seran els grans protagonistes d'aquest plat.

Croquetes de lluç

Les croquetes són un dels plats més recurrents per introduir aliments diferents sota el seu format. Si tritures el lluç i el poses a la beixamel per preparar les teves croquetes, aconseguiràs que els teus fills mengin peix sense problema.

Hamburgueses de bacallà

Les làmines del bacallà et serviran per preparar unes atractives hamburgueses per als teus fills. En lloc de recórrer a la carn per elaborar aquest socorregut plat, introdueix el peix en l'elaboració i el resultat serà excel·lent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook