Les mandonguilles són un dels plats de carn més consumits. La seva elaboració és bastant laboriosa, però el seu saborós resultat val la pena. Si ets dels que aposta per les mandonguilles casolanes, t'interessaran els següents trucs per donar-los forma.

Utensili per boles de gelat

Aquest objecte de cuina pot ser el teu millor aliat per formar les laborioses boles de les mandonguilles. Un cop tinguis la barreja de la carn picada preparada, simplement hauràs de posar farina a la bola d'aquest estri i podràs començar a preparar les teves mandonguilles.

Ouera de plàstic

Quan compris ous, opta per una ouera de plàstic ja que després podràs reutilitzar-la per donar forma a les teves mandonguilles. Enfarina cadascun dels buits i farceix-los amb la massa de les mandonguilles. Ajuda't d'una cullera gran per extreure la massa i ja tindràs llestes teves mandonguilles.

Tassa petita arrodonida

Per donar forma a les teves mandonguilles pots recórrer també a introduir les porcions de carn picada en una petita tassa arrodonida. Simplement hauràs de moure-la circularment durant uns segons per donar forma a les teves mandonguilles.