Notícies | Gastronomía

Trucs perquè les mandonguilles casolanes tinguin una forma perfecta

L'elaboració d'aquest tradicional plat de carn serà més senzilla amb els següents elements
09-05-2018 14:20
0 vots
Mandonguilles casolanes. Getty Images

Mandonguilles casolanes. Getty Images

Les mandonguilles són un dels plats de carn més consumits. La seva elaboració és bastant laboriosa, però el seu saborós resultat val la pena. Si ets dels que aposta per les mandonguilles casolanes, t'interessaran els següents trucs per donar-los forma.

Utensili per boles de gelat


Aquest objecte de cuina pot ser el teu millor aliat per formar les laborioses boles de les mandonguilles. Un cop tinguis la barreja de la carn picada preparada, simplement hauràs de posar farina a la bola d'aquest estri i podràs començar a preparar les teves mandonguilles.

Ouera de plàstic


Quan compris ous, opta per una ouera de plàstic ja que després podràs reutilitzar-la per donar forma a les teves mandonguilles. Enfarina cadascun dels buits i farceix-los amb la massa de les mandonguilles. Ajuda't d'una cullera gran per extreure la massa i ja tindràs llestes teves mandonguilles.

Tassa petita arrodonida


Per donar forma a les teves mandonguilles pots recórrer també a introduir les porcions de carn picada en una petita tassa arrodonida. Simplement hauràs de moure-la circularment durant uns segons per donar forma a les teves mandonguilles.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook