La xocolata està present en molts plats de la nostra gastronomia. La seva inclusió és d'allò més recorreguda pel seu sabor i versatilitat. En aquesta ocasió, farem servir la xocolata com a gran protagonista d'unes delicioses piruletes casolanes. L'elaboració de les piruletes de xocolata casolanes divertirà a tota la família i et portarà molt poc temps, donada la seva facilitat.

Ingredients

- Rajola de xocolata

- 150 grams de mantega

- Paper de forn i pals de broquetes

Elaboració

-El primer pas serà preparar una safata apta per al microones i cobrir-la amb paper resistent a la calor del forn.

-Paral·lelament, fondrem la xocolata i la mantega al microones.

-Amb la barreja resultant anirem muntant el que seran les nostres piruletes de xocolata.

-Hauràs d'anar col·locant les porcions en els pals de les broquetes i deixar els teus muntatges refredar a la nevera fins que adoptin la textura i la forma de les piruletes.