Notícies | Gastronomía

Tres receptes d'alvocat sorprenentment fàcils i saboroses

Aprèn a elaborar diferents plats amb els que sorprendre els teus convidats
0 vots
Paté d'alvocat i tonyina. Getty Images

Paté d'alvocat i tonyina. Getty Images

T'agraden els alvocats i sempre els prepares en llesques? Doncs pren nota de les següents receptes, fàcils de fer i molt saboroses:

Alvocats amb ou i bacó


Ingredients per a 4 persones:

-2 alvocats
-2 ous
-Bacó
-Una mica de sal

Alvocats amb ou i bacó, pas a pas

Busques un sopar fàcil, ràpid i amb el qual deixar amb la boca oberta als teus convidats?

-Agafa un parell d'alvocats i parteix-los per la meitat. Posa'ls en una safata.
-Posa un ou al forat que hi ha a cada meitat de l'alvocat.
-Talla el bacó a trossos i aboca per sobre. Posa-hi una mica de sal.
-Posa-ho al forn a 180 º C, i treu-ho al cap de 20 minuts.

Paté d'alvocat i tonyina 


Ingredients: 

-2 alvocats
-2 llaunes de tonyina 
-1 llimona
-Sal
-Pebre negre mòlt

Paté d'alvocat i tonyina, pas a pas

-Agafa els alvocats i posa'ls en un bol, al costat de la tonyina, amb l'oli escorregut, el suc d'una llimona, un pessic de sal i una altra de pebre.
-Tritura amb la batedora i llest, un paté sa i deliciós per untar amb el pa.


Alvocat cruixent al forn amb llima


Ingredients:

-1 alvocat
-Pals de pa de pipes
-1 ou
-1 llima
-Sal
-Pebre

Alvocat cruixent al forn amb llima, pas a pas

-Matxaca els pals de pa fins a aconseguir fer molles.
-Bat l'ou i aboca la sal i el pebre.
-Obre els alvocats per la meitat i talla'ls en forma de grilló.
-Mulla els grills en ou i empana'ls amb el pa.
-Posa la preparació al forn a 180 graus
-Deixa-ho daurar durant 10 minuts.
-Treu-ho, posa-ho al plat i ruixa'ls amb el suc de mitja llima.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...