Els batuts són una de les begudes més nutritives. La seva elaboració, a base de fruites i verdures, fa que sigui una gran font de vitamines i proteïnes.

Els batuts es poden preparar amb la majoria de fruites i amb un gran nombre d'hortalisses. En el cas de les fruites, per exemple, les maduixes, els plàtans, la pinya o els kiwis poden barrejar-se en un potent batut de fruites.

Ingredients

- Maduixes, plàtan, pinya (fruites a elecció del consumidor)

- Llet sencera

- Sucre

Preparació

El primer que has de fer per preparar el teu batut és rentar la fruita i trossejar-la. Posteriorment, hauràs d'afegir el sucre (la quantitat de la mateixa anirà en funció de la dolçor que es vulgui aconseguir, el recomanable són 3-4 cullerades).

Finalment, amb tota la barreja preparada només has d'agafar la batedora i anar agregant la llet a mesura que el teu batut va agafant forma.

En substitució de la llet sencera, també es poden utilitzar iogurts per preparar batuts de fruites naturals.