Notícies | Gastronomía

La cuina d'Espai6: Gambes amb allada.

Una nova recepta senzilla i ràpida de la mà d'Espai 6 i Regió7
27-01-2017 13:30
0 vots

Aprèn a preparat aquest deliciós plat gràcies al tutorial d'Espai 6 i Regió7. Avui t'ensenyem a cuinar gambes amb allada.

INGREDIENTS:
-gambes de qualitat (200 g un cop pelades)
-dos grans d'all laminats
-oli d'oliva verge
-un bitxo
-sal/pebre al gust

Posar al foc un recipient de mida reduïda amb l'oli d'oliva suau i posar-hi els alls i els bitxos, un cop comencin a coure's sense arribar-se a daurar s'hi incorporen les gambes ja pelades i es couen dos minuts, remenant el recipient per tal que lligui un xic, com si fos una espècie de pil-pil. Salpebrar al gust i degustar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...